• 10.00 

  1000 Receta Gatimi- Evgjeni Harizi

  10.00 

  – Autori: Evgjeni Harizi
  – Shtepia botuese: “Edfa”
  – Nr faqeve: 516
  – ISBN 99943-644-3-X
  – Cmimi: 1000 Leke/ 10 euro

 • Placeholder
  25.00 

  222 Receta të Thjeshta- Akademia Barilla

  25.00 

  Akademia Barilla

  – Shtepia Botuese: “ideart”
  – Nr. i Faqeve: 519
  – ISBN 978-9928-128-35-5
  – Cmimi: 2500 leke/ 25 Euro

 • Placeholder
  3.60 

  3 mollë në ditë, një mundësi për të humbur yndyrnat- Tammi Flynn

  3.60 

  – Autor: Tammi Flynn
  – Shtepia botuese: “Max”
  – Nr. i Faqeve: 320
  – Cmimi: 500 leke

 • Placeholder
  5.00 

  Ëmbëlsira

  5.00 

  Akademia e Gastronomise Italiane Barila

  – Shtepia botuese: “Ideart”
  – Nr faqeve: 94
  – ISBN 978-9928-128-62-1
  – Cmimi:700 Leke

 • Placeholder
  2.20 

  Ëmbëlsirat- Herman Havari

  2.20 

  – Autor: Herman Havari
  – Shtepia botuese: ” Linddita AE”
  – Nr. i Faqeve: 104
  – ISBN 978-99956-77-37-4
  – Cmimi: 300 leke

 • Placeholder
  2.20 

  ëmbëlsirat- Herman Havari

  2.20 

  – Autori: Herman Havari
  – Shtepia botuese: “Linddita a”
  – Nr faqeve: 86
  – Cmimi: 300 Leke

 • Placeholder
  10.80 

  Analizat Laboratorike të Drithërave, Miellrave, Brumërave dhe Produkteve të Pjekjes- Abdyl Sinani, Gafur Xhabiri

  10.80 

  Tekst Universitar

  – Autor: Abdyl Sinani, Gafur Xhabiri
  – Shtepia Botuese : “Cabej”
  – Viti i Botimit: 2011
  – Volum me: 162 faqe
  – Botimi i dyte
  – ISBN 978-9989-150-79-1
  – Cmimi: 1500 Leke

 • Placeholder
  5.00 

  Antipasta

  5.00 

  Akademia e Gastronomise Italiane Barila

  – Shtepia botuese: “Ideart”
  – Nr faqeve: 94
  – ISBN 978-9928-128-61-4
  – Cmimi:700 Leke

 • Placeholder
  5.00 

  Arti I Kuzhines. Kuzhina e Peshkatarit- Kosta Koçi

  5.00 

  – Autori: Kosta Koci
  – Nr. i Faqeve: 312
  – Cmimi: 700 leke