• 5.00 

  100 Mënyrat për të Motivuar Punonjësit- Steve Chandler, Scott Richardson

  5.00 

  – Autori: Steve Chandler, Scott Richardson
  – Shtepia botuese: “Max”
  – Botimi i pare
  – ISBN 978-99956-23-24-1
  – Volum me 184 faqe
  – Cmimi: 700 leke

 • 10.00 

  7 Zakonet e Njerëzve të Suksesshëm- Stephen R. Covey

  10.00 

  – Autor: Stephen R. Covey
  – Shtepia Botuese: “Titanik”
  – Botimi i pare
  – Volum me 424 faqe
  – Cmimi: 1400 leke

 • 7.20 

  Analiza Matematike- Islam Alikaj

  7.20 

  – Autor: Islam Alikaj
  – Viti i Botimit: 2009
  – Botimi i pare
  – Volum me 304 faqe
  – Cmimi: 1000 leke

 • 17.90 

  Arbitrazhi dhe Ndermjetesimi- Paul Emmond, Tefta Zaka, Perparim Kalo

  17.90 

  – Autor: Paul Emmond, Tefta Zaka, Perparim Kalo
  – Viti i botimit: 2007
  – Botim i Pare
  – Volum me 448 faqe
  – Cmimi: 2500 Leke

 • 3.60 

  Arti i Shitjes- Zig Ziglar

  3.60 

  – Autor: Zig Ziglar
  – Shtepia Botuese: “Elta Bs”
  – Viti i Botimit: 2007
  – ISBN 978-9951-8688-3-9
  – Volum me 102 faqe
  – Cmimi: 500 Leke

 • 8.00 

  Babai i Pasur Babai i Varfër- Robert T. Kiyosaki

  8.00 

  – Autor: Robert T. Kiyosaki
  – Shtepia Botuese: “Titanic”
  – Botimi i pare
  – Volum me 273 faqe
  – Cmimi: 1000 leke/ 8 euro

 • 10.80 

  Bazat e Ekonomise (Për Fakultetet jo-ekonomike)- Majlinda Kullaj

  10.80 

  Tekst Universitar

  – Autor : Majlinda Kullaj
  – Viti i Botimit: 2011
  – Botimi i dyte
  – Volum me 416 faqe
  – Cmimi: 1500 Leke

 • 7.20 

  BE dhe Institucionet Ndërkombëtare- Rezear Kolaj

  7.20 

  – Autor: Rezear Kolaj
  – Shtepia Botuese: “UFO University Press”
  – Botimi i pare
  – ISBN 978-99956-19-85-5
  – Volum me 214 faqe
  – Cmimi: 1000 leke

 • 4.30 

  Delegimi & Mbikqyrja- Brian Tracy

  4.30 

  – Autor: Brian Tracy
  – Shtepia Botuese: Damo
  – Botimi i pare
  – ISBN 978-9951-642-12-5
  – Volum me 100 faqe
  – Cmimi : 600 leke