• 7.40 

  Administrimi i Tokes Bujqesore – Fatbardh Sallaku, Ilir Kristo

  7.40 

  Tekst Universitar
  – Autori: Fatbardh Sallaku , Ilir Kristo
  – Shtepia Botuese: ” Print 2000″
  – Viti i Botimit: 2014
  – ISBN 978-99956-665-0-7
  – Volum me 317 faqe
  – Çmimi: 1000 leke

 • 10.00 

  Agroekologjia- Velesin Peçuli, Albert Kopali

  10.00 

  Tekst Universitar

  – Autor: Velesin Peçuli, Albert Kopali
  – Shtepia Botuese: ” Toena”
  – Viti i botimit: 2007
  – Botimi i pare
  – ISBN 99943-1-264-1
  – Volum me: 583 faqe
  – Cmimi: 1000 Leke (10 euro)

 • 5.00 

  Agronomia e Përgjithshme- Pëllumb Harizaj

  5.00 

  – Autor : Pellumb Harizaj
  – Shtepia Botuese: “Pegi”
  – Viti i botimit: 2009
  – Botimi i pare
  – Volum me 303 faqe
  – ISBN 978-99956-285-0-5
  – Cmimi: 700 Leke

 • 5.00 

  Akarologjia Bujqesore – Natasha Haka (Duraj)

  5.00 

  Tekst Universitar

  – Autor: Natasha Haka (Duraj)
  – Shtepia Botuese: “PEGI”
  – Viti i botimit 2018
  – ISBN 978-9928-248-69-5
  – Volum me: 123 faqe
  – Cmimi: 600 leke

 • 7.20 

  Ampelografia Praktike- Lush Susaj

  7.20 

  – Autoret : Lush Susaj
  – Shtepia Botuese: ” Morava ”
  – Viti i botimit: 2012
  – Nr.Faqeve: 268
  – ISBN 978-9928-120-69-4
  – Cmimi: 1000 Leke

 • 8.70 

  Arkitektura e Peisazhit- Zydi Teqja

  8.70 

  Tekst Universitar
  Autor: Zydi Teqja
  Viti i Botimit: 2017
  Volum me 395
  Cmimi: 1200 leke

 • 15.00 

  atlasi i praktikave te modulit pomologjia 1 – prof.dr. bardhosh ferraj

  15.00 

  Tekst Universitar

  – Autor: Bardhosh Ferraj
  – Shtepia Botuese: ” Dita Print”
  – Viti i botimit: 2017
  – Volum me 256 faqe
  – ISBN 987-9928-229-13-7
  – Cmimi: 2000 Leke

 • Placeholder
  7.00 

  Barerat e këqija dhe kontrolli i tyre – Skënder Varaku

  7.00 

  – Autor: Skënder Varaku
  – Shtepia Botuese: Jozef
  – Viti i botimit 2018
  – ISBN 978-9928-280-12-1
  – Volum me: 223 faqe
  – Cmimi: 800 leke

 • 6.50 

  barerat e keqija dhe kontrolli i tyre – skender varaku

  6.50 

  Tekst Universitar

  – Autor: Skënder Varaku
  – Shtepia Botuese: Jozef
  – Viti i botimit 2019
  – ISBN 978-9928-280-12-1
  – Volum me: 224 faqe
  – Cmimi: 800 leke