• 17.90 

  Arbitrazhi dhe Ndermjetesimi

  17.90 

  Nr.Faqeve: 438
  Cmimi: 2500 Leke

 • 5.00 

  Arsyetimi dhe shkrimi ligjor

  5.00 

  Nr i faqeve: 204
  ISBN 9789928120618
  Cmimi: 700 leke

 • 10.80 

  Aspekte te se Drejtes se Biznesit ne Shqiperi

  10.80 

  Autor: Argita Malltezi. Jonida Rystemaj. Lealba Pelinku
  Viti i Botimit: 2013
  Shtepia Botuese ” Mediaprint”
  Nr.Faqeve: 599
  Cmimi: 1500 Leke

 • 10.80 

  E Drejta Civile

  10.80 

  Autor: Ardian Nuni
  Nr i faqeve: 381
  Cmimi: 1500 leke

 • 5.80 

  E Drejta Civile, Kontratat Pjesa e posacme

  5.80 

  Autor: Georges Vermelle
  Nr i faqeve: 208
  ISBN 9789994397693
  Cmimi: 800 leke

 • 8.60 

  E Drejta e Keshillit te Evropes

  8.60 

  Nr.Faqeve: 262
  Cmimi: 1200 Leke

 • 10.80 

  E Drejta Institucionale e Bashkimit Evropian

  10.80 

  Nr i faqeve: 556
  ISBN 9789928406927
  Cmimi: 1500 leke

 • 8.60 

  E Drejta Kushtetuese

  8.60 

  Nr i faqeve:444
  ISBN 9789995601416
  Cmimi: 1200 leke

 • 10.80 

  E Drejta Penale Evropiane

  10.80 

  Nr i faqeve: 735
  ISBN 9789995680879
  Cmimi: 1500 leke