• 5.00 

  100 Mënyrat për të Motivuar Punonjësit- Steve Chandler, Scott Richardson

  5.00 

  – Autori: Steve Chandler, Scott Richardson
  – Shtepia botuese: “Max”
  – Botimi i pare
  – ISBN 978-99956-23-24-1
  – Volum me 184 faqe
  – Cmimi: 700 leke

 • 10.00 

  7 Zakonet e Njerëzve të Suksesshëm- Stephen R. Covey

  10.00 

  – Autor: Stephen R. Covey
  – Shtepia Botuese: “Titanik”
  – Botimi i pare
  – Volum me 424 faqe
  – Cmimi: 1400 leke

 • 7.20 

  Administrim Publik – Remzi Keço, Ilir Kapaj

  7.20 

  Tekst Universitar

  – Autor : Remzi Keco , Ilir Kapaj
  – Shtepia Botuese : “Bledi”
  – Viti i Botimit: 2012
  – Botimi i pare
  – Volum me 280 faqe
  – Cmimi: 1000 Leke

 • 5.00 

  Administrim Publik dhe Zhvillim Rajonal- Diana Shehu

  5.00 

  Tekst Universitar

  – Autor : Diana Shehu
  – Shtepia Botuese : “Dorena”
  – Viti i Botimit: 2010
  – Botimi i trete
  – ISBN 978-99956-14-53-9
  – Volum me 223 faqe
  – Cmimi: 700 Leke

 • 10.80 

  Administrimi dhe Menaxhimi Publik- Remzi Keco, Ilir Kapaj

  10.80 

  Tekst Universitar

  – Autor: Remzi Keco, Ilir Kapaj
  – Shtepia Botuese: ” promoprint”
  – Botimi i dyte
  – Viti i botimit: 2016
  – Volum me 480 faqe
  – ISBN 978-9928-146-30-4
  – Çmimi: 1500 leke

 • 7.20 

  Analiza e Investimeve ushtrime- Hidajet Shehu, Belinda Xarba

  7.20 

  Tekst Universitar

  – Autor: Hidajet Shehu, Belinda Xarba
  – Shtepia botuese: “Dita 200”
  – Viti i Botimit: 2014
  – Botimi i pare
  – ISBN 978-9928-187-14-7
  – Volum me 341 faqe
  – Cmimi: 1000 Leke

 • 8.60 

  Analiza e Investimeve- Hidajet Shehu, Belinda Xarba

  8.60 

  Tekst Universitar

  – Autor: Hidajet Shehu, Belinda Xarba
  – Shtepia botuese: “Dita 2000”
  – Viti i Botimit: 2014
  – Botimi i pare
  – ISBN 978-9928-187-15-4
  – Volum me 450 faqe
  – Cmimi: 1200 Leke

 • 8.60 

  Analiza e Kostove- Behar Male, Hidajet Shehu, Palok Kolnikaj

  8.60 

  Tekst Universitar

  – Autor : Behar Male , Hidajet Shehu , Palok Kolnikaj
  – Shtepia Botuese : “Dita 2000 ”
  – Viti i Botimit: 2010
  – Botimi i pare
  – ISBN 978-99956-832-3-8
  – Volum me 408 faqe
  – Cmimi: 1200 Leke

 • 10.80 

  Analiza Financiare -Hidajet Shehu

  10.80 

  Tekst Universitar

  – Autor: Hidajet Shehu
  – Shtepia Botuese: “Dita 2000”
  – Viti i Botimit: 2014
  – Botimi i trete
  – ISBN 978-9956-92-87-2
  – Vellim me 463 faqe
  – Cmimi: 1500 Leke