• 5.00 

  100 Mënyrat për të Motivuar Punonjësit- Steve Chandler, Scott Richardson

  5.00 

  – Autori: Steve Chandler, Scott Richardson
  – Shtepia botuese: “Max”
  – Botimi i pare
  – ISBN 978-99956-23-24-1
  – Volum me 184 faqe
  – Cmimi: 700 leke

 • 7.00 

  100 Menyra per te Motivuar Punonjesit

  7.00 

  – Autor: Steve Chandler
  – Shtepia Botuese: Max
  – Volum me 184 faqe
  – ISBN 978-99956-23-24-1
  – Çmimi: 700 leke

 • 7.00 

  50 Ide Ekonomike -Edmund Conway

  7.00 

  – Autor: Edmund Conway
  – Shtepia Botuese: Plejad
  – Volum me 208 faqe
  – ISBN 978-9928-183-18-7
  – Çmimi: 700 leke

 • 7.00 

  50 Ide Menaxhimi -Edward Russel Walling

  7.00 

  – Autor: Edwart Russel Walling
  – Shtepia Botuese: Plejad
  – Volum me 230 faqe
  – ISBN 978-9928-183-24-8
  – Çmimi: 700 leke

 • 10.00 

  7 Zakonet e Njerëzve të Suksesshëm- Stephen R. Covey

  10.00 

  – Autor: Stephen R. Covey
  – Shtepia Botuese: “Titanik”
  – Botimi i pare
  – Volum me 424 faqe
  – Cmimi: 1400 leke

 • 600.00 

  9 Genjeshtrat qe mbajne peng biznesin -Steve Chandler

  600.00 

  – Autor: Steve Chandler, Sam Beckford
  – Shtepia Botuese: max
  – Volum me 194 faqe
  – ISBN 978-99956-23-29-6
  – Çmimi: 600 leke

 • 10.00 

  Çmondializimi -Jacques Sapir

  10.00 

  – Autor: Jacques Sapir
  – Shtepia Botuese: Papirus
  – Volum me 250 faqe
  – ISBN 978-99284378-1-5
  – Çmimi: 1000 leke

 • 7.20 

  Administrim Publik – Remzi Keço, Ilir Kapaj

  7.20 

  Tekst Universitar

  – Autor : Remzi Keco , Ilir Kapaj
  – Shtepia Botuese : “Bledi”
  – Viti i Botimit: 2012
  – Botimi i pare
  – Volum me 280 faqe
  – Cmimi: 1000 Leke

 • 5.00 

  Administrim Publik dhe Zhvillim Rajonal- Diana Shehu

  5.00 

  Tekst Universitar

  – Autor : Diana Shehu
  – Shtepia Botuese : “Dorena”
  – Viti i Botimit: 2010
  – Botimi i trete
  – ISBN 978-99956-14-53-9
  – Volum me 223 faqe
  – Cmimi: 700 Leke