• 7.20 

  Administrim Publik – Remzi Keço, Ilir Kapaj

  7.20 

  Tekst Universitar

  – Autor : Remzi Keco , Ilir Kapaj
  – Shtepia Botuese : “Bledi”
  – Viti i Botimit: 2012
  – Botimi i pare
  – Volum me 280 faqe
  – Cmimi: 1000 Leke

 • 5.00 

  Administrim Publik dhe Zhvillim Rajonal- Diana Shehu

  5.00 

  Tekst Universitar

  – Autor : Diana Shehu
  – Shtepia Botuese : “Dorena”
  – Viti i Botimit: 2010
  – Botimi i trete
  – ISBN 978-99956-14-53-9
  – Volum me 223 faqe
  – Cmimi: 700 Leke

 • 10.80 

  Administrimi dhe Menaxhimi Publik- Remzi Keco, Ilir Kapaj

  10.80 

  Tekst Universitar

  – Autor: Remzi Keco, Ilir Kapaj
  – Shtepia Botuese: ” promoprint”
  – Botimi i dyte
  – Viti i botimit: 2016
  – Volum me 480 faqe
  – ISBN 978-9928-146-30-4
  – Çmimi: 1500 leke

 • 12.00 

  Administrimi Fiskal – Elona Keçi (Fejzaj)

  12.00 

  Tekst Universitar

  – Autor: Elona Keçi (Fejzaj)
  – Shtepia Botuese: “PEGI”
  – Viti i botimit 2018
  – ISBN 978-9928-233-20-2
  – Volum me: 338 faqe
  – Cmimi: 1400 leke

 • 7.20 

  Analiza e Investimeve ushtrime- Hidajet Shehu, Belinda Xarba

  7.20 

  Tekst Universitar

  – Autor: Hidajet Shehu, Belinda Xarba
  – Shtepia botuese: “Dita 200”
  – Viti i Botimit: 2014
  – Botimi i pare
  – ISBN 978-9928-187-14-7
  – Volum me 341 faqe
  – Cmimi: 1000 Leke

 • 8.60 

  Analiza e Investimeve- Hidajet Shehu, Belinda Xarba

  8.60 

  Tekst Universitar

  – Autor: Hidajet Shehu, Belinda Xarba
  – Shtepia botuese: “Dita 2000”
  – Viti i Botimit: 2014
  – Botimi i pare
  – ISBN 978-9928-187-15-4
  – Volum me 450 faqe
  – Cmimi: 1200 Leke

 • Placeholder
  10.50 

  Analiza e Kostove Ushtrime – Hidajet Shehu, Xhelal Mziu, Belinda Xarba

  10.50 

  Autor: Hidajet Shehu, Xhelal Mziu, Belinda Xarba
  Shtepia Botuese: “Dita Print”
  Viti i botimit: 2018
  Volum me 507 faqe
  Cmimi: 1300 leke

 • 13.00 

  Analiza e Kostove- Behar Male, Hidajet Shehu, Palok Kolnikaj

  13.00 

  Tekst Universitar

  – Autor : Hidajet Shehu, Xhelal Mziu, Belinda Xarba
  – Shtepia Botuese : “Dita Print”
  – Viti i Botimit: 2018
  – ISBN 978-9928-229-23-6
  – Volum me 467  faqe
  – Cmimi: 1500 Leke

 • 10.80 

  Analiza Financiare -Hidajet Shehu

  10.80 

  Tekst Universitar

  – Autor: Hidajet Shehu
  – Shtepia Botuese: “Dita 2000”
  – Viti i Botimit: 2014
  – Botimi i trete
  – ISBN 978-9956-92-87-2
  – Vellim me 463 faqe
  – Cmimi: 1500 Leke