• 10.00 

  Agroekologjia- Velesin Peçuli, Albert Kopali

  10.00 

  Tekst Universitar

  – Autor: Velesin Peçuli, Albert Kopali
  – Shtepia Botuese: ” Toena”
  – Viti i botimit: 2007
  – Botimi i pare
  – ISBN 99943-1-264-1
  – Volum me: 583 faqe
  – Cmimi: 1000 Leke (10 euro)

 • 5.00 

  Agronomia e Përgjithshme- Pëllumb Harizaj

  5.00 

  – Autor : Pellumb Harizaj
  – Shtepia Botuese: “Pegi”
  – Viti i botimit: 2009
  – Botimi i pare
  – Volum me 303 faqe
  – ISBN 978-99956-285-0-5
  – Cmimi: 700 Leke

 • 7.20 

  Ampelografia Praktike- Lush Susaj

  7.20 

  – Autoret : Lush Susaj
  – Shtepia Botuese: ” Morava ”
  – Viti i botimit: 2012
  – Nr.Faqeve: 268
  – ISBN 978-9928-120-69-4
  – Cmimi: 1000 Leke

 • 4.30 

  Bazat e Prodhimit Bimor (Ushtrime dhe detyra)- Ilir Kristo, Fatbardh Sallaku

  4.30 

  Tekst Universitar

  – Autor: Ilir Kristo, Fatbardh Sallaku
  – Viti i Botimit: 2010
  – Volum me 138 faqe
  – Cmimi: 600 Leke

 • 7.20 

  Bazat e Prodhimit Bimor- Evan Rroço, Ilir Kristo

  7.20 

  Tekst Universitar

  – Autoret : Evan Rroco, Ilir Kristo
  – Shtepia Botuese: “Dita 2000”
  – Viti i botimit: 2009
  – Botimi i pare
  – Volum me 349 faqe
  – ISBN 99943-828-0-2
  – Cmimi: 1000 Leke

 • 7.20 

  Bazat e prodhimit Bimor- Ilir Kristo, Fatbardh Sallaku

  7.20 

  Tekst Universitar

  – Autor: Ilir Kristo, Fatbardh Sallaku
  – Viti i Botimit: 2010
  – Nr.Faqeve: 191
  – Cmimi: 1000 Leke

 • 8.60 

  Biodiversiteti- Velesin Peculi, Albert Kopali

  8.60 

  Tekst Universitar

  – Autor: Velesin Peçuli, Albert Kopali
  – Shtepia Botuese: “Pegi”
  – Viti i botimit: 2012
  – Botim i parë
  – ISBN 978-9928-162-23-6
  – Volum me: 360 faqe
  – Cmimi: 1200 Leke

 • 8.60 

  Biokimia- Fatos Harizaj, Valdete Vorpsi

  8.60 

  Tekst Universitar

  – Autoret : Fatos Harizaj, Valdete Vorpsi
  – Shtepia Botuese: “Pegi”
  – Viti i botimit: 2010

  – Botimi i dyte
  – Nr.Faqeve: 378
  – Cmimi: 1200 Leke

 • Placeholder
  4.30 

  Biologjia dhe Fiziologjia e Hardhise- Fadil Thomaj

  4.30 

  Tekst Universitar

  – Autor: Fadil Thomaj
  – Shtepia Botuese: Pegi
  – Viti i Botimit: 2005
  – Botimi i dyte
  – ISBN 99943-839-0-6
  – Volum me 199 faqe
  – Cmimi: 600 leke