• 7.20 

  Biostatistika 1- Kristaq Kume

  7.20 
  Tekst Universitar- Autor : Kristaq Kume
  – Shtepia Botuese : “Ekspres”
  – Viti i Botimit: 2009
  – Botimi i dyte
  – Volum me 227 faqe
  – Cmimi: 1000 Leke

 • 10.00 

  Comprehensive English Grammar- Alfred Caushi, Arjana Nepravishta, Arjan Shumeli, Elsa Zela, Esmeralda Sherko, Luljeta Mine, Jolanda Xhemali, Rajmonda Novaku

  10.00 

  Tekst Universitar

  – Autor: Alfred Caushi, Arjana Nepravishta, Arjan Shumeli, Elsa Zela, Esmeralda sherko, Luljeta Mine, Jolanda Xhemali, Rajmonda Novaku,
  – Stepia botuese: ” Media Print”
  – Viti i Botimit; 2014
  – Botimi i pare
  – Volum me 201 faqe
  – ISBN 978-9928-08-139-1
  – Cmimi: 1400 leke

 • 10.80 

  Fizika- Spiro Grazhdani

  10.80 

  Tekst Universitar

  – Autor: Spiro Grazhdani
  – Shtepia botuese: “Redona Publishing”
  – Viti i botimit: 2011
  – Volum me: 536
  – Botim i pare
  – ISBN 978-999-56-14-79
  – Cmimi 1500 Leke

 • 14.40 

  Gjeobotanika- Arsen Proko, Jani Vangjeli

  14.40 

  Tekst Universitar
  Autoret : Arsen Proko, Jani Vangjeli
  Viti i botimit: 2011
  Nr.Faqeve: 451
  Cmimi: 2000 Leke

 • Placeholder
  8.60 

  Kimi Organike- Valentina Arapi, Shpresa Çela

  8.60 
  Tekst Universitar

  – Autor : Valentina Arapi , Shpresa Cela
  – Shtepia Botuese : ” MediaPrint”
  – Viti i Botimit: 2008
  – Volum me 516 faqe
  – ISBN 978-99956-18-63-6
  – Cmimi: 1200 Leke

   

 • Placeholder
  10.80 

  Kimia e Pergjithshme dhe Inorganike- Vasil Kashuta, Mira Karajani, Sokol Karanxha

  10.80 

  Tekst Universitar

  – Autor: Vasil Kashuta, Mira Karajani, Sokol Karanxha
  – Shtepia botuese: “Lilo”
  – Viti i botimit: 2011
  – Botimi i trete
  – Volum me 443 faqe
  – ISBN 978-99956-730-6-2
  – Cmimi: 1500 leke

 • 8.60 

  Matematika- Rexhep Çuko

  8.60 

  Tekst Universitar

  – Autor: Rexhep Cuko
  – Viti i Botimit: 2012
  – Botimi i dyte
  – ISBN 978-99943-57-45-1
  – Cmimi: 1200 Leke

 • Placeholder
  7.20 

  Praktika dhe Ushtrime te Kimise se Pergjithshme dhe Inorganike- Kashuta.V, Karajani.M

  7.20 

  Tekst Universitar

  – Autor: Vasil Kashuta, Mira Karajani
  – Shtepia botuese: “Lilo”
  – Viti i botimit: 2009
  – Botimi i pare
  – Volum me 286 faqe
  – ISBN 978-99956-73-07-9
  – Cmimi: 1000 leke

 • 7.20 

  Punë Praktike në Fizikë-Meteorologji- Spiro Grazhdani

  7.20 

  Tekst Universitar

  – Autor: Spiro Grazhdani
  – Viti i Botimit: 2010
  – Botimi i dyte
  – volum me: 344 faqe
  – Cmimi 1000 Leke