Category Archives: Ekonomia

Profesorët Më Të Paguar Në Amerikë

                                      David N. Silvers       Me një pagë prej  4.33 milion dollare David N. Silvers eshte  profesor I Dermatologjise dhe Patologjise klinike ne laboratorin e dermapatologjise ne Universitetin Colombia. Dr.Silvers mbaroi studimet master ne Duke University ne vitin 1968. Ai eshte I certifikuar ne bordin e dermatologjise dhe patologjise, si kopetent ne dermapatologji. Kur u pyeten drejtuesit e Univesitetit per pagen e larte Read More...

Shkrimtarët Më Të Pasur Nga Shitja e Librave Të Tyre

      Shkrimtari James Patterson 84 milionë USD Ka lindur: 22 Mars 1947 Kombësia: Amerikan Mosha: (68 vjec). Zhanri: Romance, Triller, Komedi… I martuar, ka nje femije. Website: www.jamespatterson.com     Shkrimtarja Janet Evanovich 22 milionë USD Ka lindur ne  22 Prille 1943 Mosha: 71 Vjeç Kombësia: Amerikane Profesioni: Noveliste Filloi te shkruante ne moshen 44 vjecare. Zhanri: Romance, Mister… Website: www.evanovich.com     Shkrimtarja Danielle Steel 35 milionë USD Ka lindur: 14 gusht 1947 Mosha: 67 Vjeç Kombësia: Amerikane Profesioni: Noveliste Filloi te shkruante ne moshen 31 vjecare Zhanri: Romance E martuar 4 here dhe ka 6 femije. Website: http://www.daniellesteel.com/     Shkrimtarja Stephenie Meyer 21 milionë USD Ka lindur : 24 dhjetor 1973 ne Read More...