Pedagogët – Art & Let

Emri & Mbiemri:

Numri i Telefonit:

Email-i Juaj:

Fotografia Juaj:


Fakulteti:

Departamenti:

Fusha e Kompetences:


Titulli i Punimit:


Punimi Juaj:


Si të dërgoni punimin tuaj.

Mirësevini!

Në rubrikën “Publiko Punimin” mund të postojë çdo pedagog duke plotësuar paraprakisht këtë formular.

Fushat e formularit duhen plotësuar të gjithë në mënyrë që postimi juaj të publikohet.

Disa të dhëna të formularit nuk do të publikohen në website si : Numri i telefonit dhe Email-i juaj.

Ju kujtojmë se punimi juaj gjëndet duke selektuar postimet në rubrikën përkatëse ose ne kutinë e kërkimit të faqes.

Do të mundohemi që punimi juaj të gjendet edhe me kërkim në google (nëpërmes Emrit tuaj ose Titullit të punimit).

Ju Faleminderit!