[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_tabs interval=”0″ type=”default”][vc_tab title=”Punimet e Publikuara” tab_id=”57bf0fc9-d682-8″][posts layout=”grid” count=”10″ cat=”177″][/vc_tab][vc_tab title=”Publikoni Punimin Tuaj” tab_id=”c889daca-75f7-5″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″]

  Emri & Mbiemri:

  Numri i Telefonit:

  Email-i Juaj:

  Fotografia Juaj:


  Fakulteti:

  Departamenti:

  Fusha e Kompetences:


  Titulli i Punimit:


  Punimi Juaj:


  [/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

  Si të dërgoni punimin tuaj.

  Mirësevini!

  Në rubrikën “Publiko Punimin” mund të postojë çdo pedagog duke plotësuar paraprakisht këtë formular.

  Fushat e formularit duhen plotësuar të gjithë në mënyrë që postimi juaj të publikohet.

  Disa të dhëna të formularit nuk do të publikohen në website si : Numri i telefonit dhe Email-i juaj.

  Ju kujtojmë se punimi juaj gjëndet duke selektuar postimet në rubrikën përkatëse ose ne kutinë e kërkimit të faqes.

  Do të mundohemi që punimi juaj të gjendet edhe me kërkim në google (nëpërmes Emrit tuaj ose Titullit të punimit).

  Ju Faleminderit![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_tab][/vc_tabs][/vc_column][/vc_row]

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *