Bazat e Ekografise dhe Endoskopise Veterinare- Ilir Dova, Emilian Shabani

7.40 

Tekst Universitar
– Autor: Ilir Dova, Emilian Shabani
– Viti i botimit: 2015
– ISBN 978-9928-4300-4-5
– Volum me 163 faqe
– Cmimi: 1000 leke

  • Informacione Shtesë
  • Reviews (0)

Informacione Shtesë

Weight 0.80 kg

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim. Vendosni një vlerësim