Detyra e njeriut dhe e qytetarit sipas ligjit natyror – Samuel Pufendorf

6.70 

– Autor: Samuel Pufendorf
– Shtëpia Botuese: ” ISP & Dita 2000 ”
– Viti i botimit : 2007
– ISBN: 978-99943-57-14-7
– Volum me: 238 faqe
– Çmimi: 800 lekë

Category:
  • Additional information
  • Reviews (0)

Additional information

Weight 0.23 kg

Reviews

There are no reviews yet. Add a review