Konferenca e Katërt e Studentëve të Fakultetit të Ekonomisë dhe Agrobiznesit

– Shtepia botuese: “Vllamasi”

– Viti i botimit: 2015

– ISBN 978-9928-179-80-7

– Nr. i  faqeve 256

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet. Add a review