Ndotesit Organik dhe Ekotoksikologjia- Ferdi Brahushi

7.30 

Tekst Universitar

– Autor: Ferdi Brahushi
– Shtepia botuese: “Mirgeeralb ”
– Viti i botimit: 2015
– Volum me 312 faqe
– ISBN 978-9928-07-301-3

– Cmimi: 1000 leke

  • Informacione Shtesë
  • Reviews (0)

Informacione Shtesë

Weight 0.50 kg

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim. Vendosni një vlerësim