Resusrset Gjenetike te Bimeve dhe Standartet e Ruajtjes- Ndoc Faslia, Belul Gixhari

10.90 

Tekst Universitar
– Autor: Ndoc Faslia, Belul Gixhari
– Shtepia Botuese: Streha
– Viti i botimit: 2017
– ISBN 978-9928-4387-2-0
– Volum me 319 faqe
– Cmimi: 1500 leke

  • Informacione Shtesë
  • Reviews (0)

Informacione Shtesë

Weight 0.60 kg

Vlerësimet

Nuk ka asnjë vlerësim. Vendosni një vlerësim