Revista Ekonomia & Agrobiznesi- Fakulteti i Ekonomisë dhe Agrobiznesit, Universiteti Bujqësor i Tiranës

Revistë Periodike e Fakultetit të Ekonomisë dhe Agrobiznesit

Numri: 9

Viti: 2014

ISSN 2223-7658

Nr. i faqeve : 171

  • Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet. Add a review