Teoria dhe Praktika e Sigurimeve – Sherif Bundo, Gerdi Lito

10.80 

– Autor: Sherif Bundo, Gerdi Lito
– Shtepia Botuese: “Pegi”
– Viti i botimit: 2014
– Botimi i pare
– Volum me 677 faqe
– ISBN 978-9928-175-29-8
– Cmimi: 1500 Leke

  • Additional Information
  • Reviews (0)

Additional Information

Weight 0.99 kg

Reviews

There are no reviews yet. Add a review