Të Interesuarit – Art & Let

June 2015

Skender Doçi- Poezi

Skender Doçi Ka mbaruar Fakultetin e Ekonomise dhe Agrobiznesit. pranë Universitetit Bujqësorë të Tiranës Punon pranë Librarisë Universitare UBT.     I Lirë Nganjëherë, ndiehem edhe unë i shtrënguar, deri në dhembje Pa qënë i lodhur, edhe pse çdo gjë është mirë edhe unë i lirë Ndoshta kur u krijua njeriu, iu la shtrëngimi edhe pa arsye Kjo është e rrallë, e rrallë sa ndonjëherë ke për të edhe mall. Ky çast nuk të dëmton ndjenjat, shpirtin e as qënien tënde Të shtyn përpara drejt një gëzimi, ikën dhembja dhe Read More...

Emri & Mbiemri:

Numri i Telefonit:

Email-i Juaj:

Fotografia Juaj:


Fusha e Punimit:

Titulli i Punimit:


Punimi Juaj:


Si të dërgoni punimin tuaj.

Mirësevini

Në rubrikën “Publiko Punimin” mund të postojnë edhe të interesuarit duke plotësuar paraprakisht

këtë formular.

Fushat e formularit duhen plotësuar të gjitha në mënyre që postimi juaj të publikohet.

Detyrimisht duhet të plotësoni hapësiren “Rreth jush”.

Disa të dhëna të formularit nuk do të publikohen si: Numri i telefonit dhe Email-i juaj.

Jeni të lutur që të dhënat tuaja duhet të jenë sakta.

Ju kujtojmë se punimi juaj gjëndet duke selektuar postimet në rubrikën përkatëse ose ne kutinë e kërkimit të faqes.

Do të mundohemi që punimi juaj të gjendet edhe me kërkim në google (nëpërmes Emrit tuaj ose Titullit të punimit).

Ju Faleminderit!