Të Interesuarit – FBM

NJERIU SHKAKTAR I NGROHJES GLOBALE – Mevlut Derti

  NJERIU SHKAKTAR I NGROHJES GLOBALE MEVLUT DERTI LEKTOR I SE DREJTES   Frika aktuale, lidhet me faktin se ngrohja globale po ndodh me një shpejtësi të paparë. Modelet kompjuterike po parashikojnë se deri në fund të shekullit XXI temperaturat do të rriten me shume. Ngrohja globale njihet edhe si efekti serë për shkak se gazet që grumbullohen mbi tokë e kthejnë planetin të ngjashëm me një serë. Duke e kllapuar nxehtësinë pranë sipërfaqes së tokës, efekti sere po ngroh planetin dhe po Read More...

Emri & Mbiemri:

Numri i Telefonit:

Email-i Juaj:

Fotografia Juaj:


Fusha e Punimit:

Titulli i Punimit:


Punimi Juaj:


Si të dërgoni punimin tuaj.

Mirësevini

Në rubrikën “Publiko Punimin” mund të postojnë edhe të interesuarit duke plotësuar paraprakisht

këtë formular.

Fushat e formularit duhen plotësuar të gjitha në mënyre që postimi juaj të publikohet.

Detyrimisht duhet të plotësoni hapësiren “Rreth jush”.

Disa të dhëna të formularit nuk do të publikohen si: Numri i telefonit dhe Email-i juaj.

Jeni të lutur që të dhënat tuaja duhet të jenë sakta.

Ju kujtojmë se punimi juaj gjëndet duke selektuar postimet në rubrikën përkatëse ose ne kutinë e kërkimit të faqes.

Do të mundohemi që punimi juaj të gjendet edhe me kërkim në google (nëpërmes Emrit tuaj ose Titullit të punimit).

Ju Faleminderit!