Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë. - S.D

Mirësevini në faqen e librarisë universitare UBT

Prurjet e Fundit Universitarë Librarinë UBT

Disa fjalë rreth Librarisë Universitare Universitetit Bujqësor Tiranës

Libraria Universitare e UBT-së është një subjekt shërbimi i specializuar në shpërndarjen e librit, pranë Universitetit Bujqësor të Tiranës. E kryen këtë aktivitet që nga viti 1998.

Qellimi i saj është promovimi dhe shpërndarja e librave që kanë si objekt fushat e studimeve Universitare të UBT-së, për studentët dhe të interesuarit e tjerë. Misioni: Të bëhët një pikë gjithnjë e më atraktive për shpërndarjen e librit me profil bujqësine, agrobiznesin, ekonominë, mjedisin, veterinarinë, bioteknologjinë, ushqimin dhe pyjet, për studentët e UBT-së, stafin dhe të interesuarit e tjerë të këtyre fushave.

Libraria Universitare e UBT-së, ofron për studentët dhe lexuesit libra nga fushat: Sociologji, Drejtësi, Personalitete, Filozofi, Psikologji, Fjalorë, Histori, Letërsi artistike, etj. Website i Librarisë Universitare UBT, është një hap përpara në promovimin e librit, shërbimit më të mirë ndaj studentëve dhe vizitorëve të faqes, duke shtuar këtu edhe blerjen e librave online.

Faqja Zyrtare e ubt

Klikoni këtu për të vizituar faqen zyrtare të Universitetit Bujqësor të Tiranës.

Për më shumë

Kliko këtu

ubgreen.al

Portali UBgreen.al është një iniciativë e Universitetit Bujqësor të Tiranës (UBT).

Për më shumë

Kliko këtu

UBT në Facebook

Faqja zyrtare e Universitetit Bujqësor të Tiranës në median sociale Facebook.

Për më shumë

Kliko këtu

Katalogu i teksteve universitare të UBT

Tekste universitare, cikle leksionesh, fjalorë, monografi, revista për secilin nga fakultetet e UBT.

Për më shumë

Kliko këtu

Hapësira e edukimit virtual për çdo student

Këtu do të gjeni hapësirat edukuese më të mira të studimit online të cilat ne i kemi mbledhur vetëm për ju.

Për më shumë

Kliko këtu

Rreth Librarisë Universitare të UBT

Disa fjalë rreth Librarisë Universitare të Universitetit Bujqësor dhe arsyeja përse kemi krijuar këtë faqe.

Për më shumë

Kliko këtu

Forumi sebashku.al

Ky forum është konceptuar për një pjesëmarrje të gjerë të faktorëve që operojnë në fushat e bujqësisë, duke synuar një treg të madh (virtual) për shkëmbimin e informacioneve. ideve dhe mendimeve.

Për më shumë

Kliko këtu

forumi tregubujqesor

Forumi tregubujqesor.com është ndërtuar duke patur parasysh nevojën e përgjithshme nga profesionistët dhe jo vetëm, për një hapësirë virtuale tregtimi në fushën e Bujqësisë dhe Blegtorisë.

Për më shumë

Kliko këtu

Libraria UBT në fb

Do të gjeni njoftime të ndryshme, informacione mbi evente, kuriozitete interesante dhe botimet e reja të Universitetit Bujqësor të Tiranës apo Universiteteve të tjera në Shqipëri.

Për më shumë

Kliko këtu

© Të gjitha të drejtat e rezervuara. 2022 Libraria UBT

Libraria Universitare UBT