[vc_row css=”.vc_custom_1430427339935{margin-bottom: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_column][content_box title=”Mirësevini në Librarinë Universitare UBT” animation_type=”fadeInUp” desc=”Zgjidhni midis librave që ju dëshironi tashmë dhe online.”][vc_tta_tabs shape=”square” spacing=”2″ gap=”1″ active_section=”1″][vc_tta_section title=”Prurje Universitare” tab_id=”1474455542234-73abff7c-ce61″][sw_latest_products products=”6″ cats=”87, 86, 88 ,89, 90, 91, 109, 108, 110, 111, 112, 139″ orderby=”date” order=”desc”][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Prurje të Tjera” tab_id=”1474455542253-77781c30-6c8e”][sw_latest_products products=”6″ cats=”138, 127, 126, 128, 118, 115, 117, 116, 120, 114, 119, 204″ orderby=”date” order=”desc”][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Njoftime” tab_id=”1474833314891-599f518f-508f”][vc_column_text]

Ju kujtojmë  autorëve se:  librat që sillen për shpërndarje në Librarinë Universitare të UBT-së,  është mirë  të kenë të vendosur çmimin  e shitjes, ISBN dhe Barcode në kopertinë.

Gjithashtu Libri duhet të jetë i ri, dhe korrekt në lidhje me treguesit dhe specifikimet  e formatit  libër.

Ju kujtojmë klientëve se:  Libraria Universitare UBT nuk merret me mbledhjen e librave të përdorur, as me shpërndarjen e tyre.

Libraria respekton në mënyre rigoroze çdo rregull dhe ligj që lidhet me të drejtën e autorit.

Për shërbimin e reklamimit, mirëmbajtjes dhe shpërndarjes së librave të autorëve të  Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe autorëve të tjerë që kanë botime në këto fusha, libraria mban 10% të çmimit të vendosur në kopertinën e librit.

Libraria është e disponueshme në çdo ide dhe  bashkëpunim me autorët për të  përmirësuar  punën e  përbashkët, gjithnjë duke ruajtur rregullat dhe standardet  që janë për libraritë në përgjithësi.

Libraria Universitare UBT është një subjekt shërbimi  që veprimtarinë e saj e kryen, në përputhje të plotë me imazhin dhe rregullat e Universitetit Bujqësor të Tiranës, vend ku edhe ushtron aktivitetin e saj.

Libraria Universitare, UBT

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Për Vizitorët” tab_id=”1474833315501-fc96a5c6-f46d”][vc_column_text]Mirë se vini në Librarinë Universitare të UBT-së,

Të nderuar vizitorë (studentë, profesorë, të tjerë të interesuar):

Duke u drejtuar përsëri Juve të nderuar vizitorë, do të dëshironim të sjellim në vëmendjen Tuaj se kur përmendim fjalën “tekst universitar”, na shkon mendja menjëherë te:

Libraria Universitare, UBT[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”Libraria” tab_id=”1474833316141-9465b20a-9697″][vc_column_text]

RRETH NESH

Libraria Universitare e UBT-së është një subjekt shërbimi i specializuar në shpërndarjen e librit, pranë Universitetit Bujqësor të Tiranës. E kryen këtë aktivitet që nga viti 1998.

Qellimi i saj është promovimi dhe shpërndarja e librave që kanë si objekt fushat e studimeve Universitare të UBT-së, për studentët dhe të interesuarit e tjerë.

Misioni:  Të bëhët një pikë gjithnjë e më atraktive për shpërndarjen  e librit me profil  bujqësine, agrobiznesin, ekonominë, mjedisin, veterinarinë, bioteknologjinë, ushqimin dhe pyjet, për studentët e UBT-së, stafin dhe  të interesuarit e tjerë të këtyre fushave.

Libraria Universitare e UBT-së,  ofron për studentët dhe lexuesit libra nga fushat: Sociologji, Drejtësi, Personalitete, Filozofi, Psikologji, Fjalorë, Histori, Letërsi artistike, etj.

Rreth Website-t:

Website-i i Librarisë Universitare UBT, është një hap përpara në promovimin e librit, shërbimit më të mirë ndaj studentëve dhe vizitorëve të faqes, duke shtuar këtu edhe blerjen e librave online.

Gjithashtu, në këtë Website, mund të publikojë secili nga të interesuarit (Studentë, pedagogë dhe të interesuar të tjerë), kur punimi  i tij e gjën vetën  në njërën nga rubrikat e mëposhtme: 

Shqipëria

Publiko punimin

Kuriozitete nga:

Publikimet dërgohen në adresën: weblibraria@gmail.com.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][/content_box][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *