Pastro filtrat
1000 Receta Gatimi- Evgjeni Harizi
222 Receta të Thjeshta- Akademia Barilla
3 mollë në ditë, një mundësi për të humbur yndyrnat- Tammi Flynn
administrim i karrieres dhe aftesite ne sipermarrje – veli hasameni
administrimi i karrieres & aftesite ne sipermarrje – veli hasanmemi
administrimi i karrieres dhe aftesite nesipermarrje -veli hasanmema
aftesim ne sipermarrje & administrim i karrieres – dr. klotilda marku
analizat e mbetjeve ne ushqime -aida shkurti
analizat e ushqimit -migena hoxha
analizat fizike te ushqimeve -anila kopali
analizat kimike te ushqimeve – ariola devolli, mariola kodra
Analizat Laboratorike të Drithërave, Miellrave, Brumërave dhe Produkteve të Pjekjes- Abdyl Sinani, Gafur Xhabiri
Analizat Laboratorike te Dritherave, Miellrave, Produkteve te Pjekjes e Konditoreve – Prof. Dr. Abdyl Sinani, Dr. Gafurr Xhabiri
Analizat Mikrobiologjike te Ushqimeve – Prof. As. Dr. Rozeta Hasalliu
analizat mikrobiologjike te ushqimeve -rozeta hasalliu, lindita molla
Antipasta
Arti I Kuzhines. Kuzhina e Peshkatarit- Kosta Koçi
Arti I Kuzhines. Kuzhina Familjare-  Kosta Koçi
Arti I Pastiçerisë- Kosta Koçi
Bazat e Transmetimit në Proçeset e Teknologjisë Agroushqimore-  Anila Kopali
Biodiversiteti dhe Burimet Natyrore & Ushqimore – Prof. Dr. Spase Shumka
Biokimia e Ushqimit dhe te Ushqyerit e Njeriut -Vlash Mara
Bioteknologjia e Fermentimeve (Mikrobiologjia Industriale) – Prof. Dr. Kristaq Sini
Bioteknologjia e Mikroorganizmave me Interes Ushqimor – Prof. Ass. Dr. Rozeta Hasalliu
Bioteknologjia Ushqimore – Prof. Dr. Kristaq Sini
Bukë
cilesia e produkteve blegtorale & siguria e te ushqyerit – prof.dr. myqerem tafaj
Dëshirat e Ëmbla- Sadije Berisha
Dieta  1 G-  Rick Gallop
Drejtimi i Cilesise ne Industrine Agroushqimore – Prof. As. Renata Kongoli
Ëmbëlsira
ëmbëlsirat- Herman Havari
Ëmbëlsirat- Herman Havari
Emocionet në Kuzhinë- Erion Fejzaj
English for students of food technology – Elsa Zela, Arjan Shumeli
enologjia, teknologjia e pijeve alkolike -klotilda marku
Enzimologji Ushqimore -Vlash Mara
Fizika – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
Gatimi Sot
Inxhinieria e proceseve biokimike te ushqimeve -Dr.Anisa Peculi
Kimi Analitike – Ariola Devolli, Edlira Shahinasi
Kimi e produkteve natyrore -Prof.Dr.Valentina Arapi
Kimi Organike – Prof. As. Dr. Valentina Arapi, Dr. Shpresa Cela
Kimia e Pergjithshme dhe Inorganike – Prof. Dr. Vasil Kashuta, Prof. As. Dr. Mira Karajani, S. Karanxha
kimia e produkteve natyrore -valentina arapi
kimia fizike e ushqimeve -anila kopali
kimia ushqimore -ilir lloha, sanije zejnelhoxha
Koleksioni i Majave Industriale Katalogu i Kulturave – Prof. Dr. Rustem Zenelaj, Elvira Caushi
kontrolli & gjurmueshmeria e ushqimeve me teknikat e biologjise molekulare – dr. enkeleda berberi
Kontrolli Analitik i Ushqimit – Dr. Migena Hoxha
Kontrolli dhe sigurimi i cilesise ne laboratoret e analizave te ushqimit – Dr. Luziana Hoxha
kontrolli dhe sigurimi i cilesise ne laboratoret e analizave te ushqimit – renata kongoli
kontrolli dhe sigurimi i cilesise ne laboratoret e analizave te ushqimit -renata kongoli
kontrolli i ushqimeve ne zinxhirin e prodhimit -kapllan sulaj
Kuzhina Dietike- Kosta Koçi
Kuzhina e Gjahtarit- Kosta Koci
Kuzhina e Shpejtë
Kuzhina Italiane . Receta të Zgjedhura- Academia Barilla
Kuzhina Shqiptare e  Tradites1- Kosta Koçi
Kuzhina Shqiptare,Embelsira dhe Brumera- Haki Beluli
Kuzhina Sot Per Çdo Familje
Kuzhinë Mesdhetare – Katerina Gremo
legjislacioni ushqimor -ilir lloha
lendet e para me origjine bimore – endrit kullaj
lendet e para me origjine bimore – prof.as. endrit kullaj
Libri i artë i Çokollatës
Libri I Dietave
Libri I gatimit- Alba Janaqi
Manual i Praktikave Laboratorike dhe Seminareve ne Biologji – Prof. Dr. Spase Shumka, Prof. Asoc. Dr. Enkeleda Nikleka, Dr. Enkeleda Berberi
Manual per Perpunimin e Qumeshtit
mbetjet ne industrine ushqimore -aida shkurti
mbrojtja produkteve ushqimore -erjon mamoci
metodat instrumentale te analizes kimike -migena hoxha, dhurata feta
metodologjia e kerkimit shkencor -ariola morina, renata kongoli
MIA / analiza sensoriale e ushqimeve – ariola morina
MIA / analiza sensoriale e ushqimeve – ariola morina
Mikrobiologjia dhe Bioteknologjia e Veres – Prof. As. Rozeta Hasalliu
Mikrobiologjia e Verës – Prof. As. Dr. Kristaq Sini
Mikrobiologjia Ushqimore dhe Higjiena – Prof. Dr. Kristaq Sini
Mikroorganizmat e Prishjes se Ushqimeve – Prof. As. Dr. Rozeta Hasalliu
Mirëqenie Globale- Alkeida Topi
Mykotoksinat – Magdalena Cara
Në Kuzhinë me Katerinën- Katerina Gremo
Njohuri te Hollesishme dhe Bashkekohore per Trajtimin dhe Industrializimin e Qumeshtit – Fatlum Dibra
Pasta
Perpunimi i Frutave dhe Perimeve – Prof. Dr. Renata Kongoli, Dr. Luziana Hoxha
Peshk
Pesticidet, Ekotoksikologjia dhe Ndikimi ne Mjedis – Prof. Dr. Ferdi Brahushi
Pica dhe Fokaçe
Pica në Familje
Praktika dhe Ushtrime te Kimise se Pergjithshme dhe Inorganike – Prof. Dr. Vasil Kashuta, Prof. As. Dr. Mira Karajani
Praktikumi i Mikrobiologjise Bujqesore – Prof. Dr. Myzafer Kapidani
Probiotiket Produkte Qumeshti te Shëndetshëm – Fatlum Dibra
procese te shendetesimit ne industrine ushqimore -aida shkurti
Procese Themelore ne Teknologjine Ushqimore – Prof. Assoc. Dr. Anila Kopali
Proceset e Imobilizimit te Enzimave dhe Qelizave -Vlash Mara
Prodhimi i pijeve joalkolike dhe freskuese -Dr.Anisa Peculi
Prodhimi i Veres  se Tavolines ne Kushte Shtepijake – Prof. As. Renata Kongoli
Prodhimi i Veres ne Kantinen Familjare – Dod Jaku
Prodhimi Shtëpiak I rrushit dhe I verës- Andrea Shundi
Projektimi dhe Analizatoret ne Industrine e Qumeshtit – Fatlum Dibra
Psikologjia e ushqyerjes- Sazan Guri
Pune Praktike ne Fizike – Meteorologji – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
Receta për  njerëzit që dua- Arbana Osmani
reologjia e brumerave dhe prodhimi i majave – dr. alketa shehaj
Risotto, Supa & Minestre
Rreziqet  në Ushqime dhe Monitorimi i Tyre – Renata Kongoli, Rozeta Hasalliu, Ariola Morina
Salca, Konserva & Likere
Sallata
Semundjet Ushqimore – Prof. Dr. Kapllan Sulaj
Shkenca dhe Teknika e Prodhimit të Verës – Renata Kongoli, Vangjel Zigori
Shkenca dhe Teknologjia e Produkteve te Pjekjes – Prof. Dr. Abdyl Sinani
Shkenca e Bulmetit dhe Prodhimi i Djathrave Speciale – Prof. As. Dr. Rozeta Hasalliu
Shkrimi Akademik – Holger Kachelein
Si të Dobësohemi- Anila Kalleshi
Si të dobësohemi- Pëllumb Xhuvani
Si te gatuajme- Evgjeni Harizi
Si të përballojme Krizën- Rita Strakosha
Si të Ushqehemi Shëndetshëm- Guri Shyti
Sistemet e gjurmueshmerise ne produktet me origjine shtazore – Dr. Luziana Hoxha
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen