Pastro filtrat
1000 Receta Gatimi- Evgjeni Harizi
222 Receta të Thjeshta- Akademia Barilla
3 mollë në ditë, një mundësi për të humbur yndyrnat- Tammi Flynn
Antipasta
Arti I Kuzhines. Kuzhina e Peshkatarit- Kosta Koçi
Arti I Kuzhines. Kuzhina Familjare-  Kosta Koçi
Arti I Pastiçerisë- Kosta Koçi
Bukë
Dëshirat e Ëmbla- Sadije Berisha
Dieta  1 G-  Rick Gallop
Ëmbëlsira
Ëmbëlsirat- Herman Havari
ëmbëlsirat- Herman Havari
Emocionet në Kuzhinë- Erion Fejzaj
Gatimi Sot
Koleksioni i Majave Industriale Katalogu i Kulturave – Prof. Dr. Rustem Zenelaj, Elvira Caushi
Kuzhina Dietike- Kosta Koçi
Kuzhina e Gjahtarit- Kosta Koci
Kuzhina e Shpejtë
Kuzhina Italiane . Receta të Zgjedhura- Academia Barilla
Kuzhina Shqiptare e  Tradites1- Kosta Koçi
Kuzhina Shqiptare,Embelsira dhe Brumera- Haki Beluli
Kuzhina Sot Per Çdo Familje
Kuzhinë Mesdhetare – Katerina Gremo
Libri i artë i Çokollatës
Libri I Dietave
Libri I gatimit- Alba Janaqi
Manual per Perpunimin e Qumeshtit
Mikrobiologjia e Verës – Prof. As. Dr. Kristaq Sini
Mirëqenie Globale- Alkeida Topi
Në Kuzhinë me Katerinën- Katerina Gremo
Njohuri te Hollesishme dhe Bashkekohore per Trajtimin dhe Industrializimin e Qumeshtit – Fatlum Dibra
Pasta
Peshk
Pica dhe Fokaçe
Pica në Familje
Probiotiket Produkte Qumeshti te Shëndetshëm – Fatlum Dibra
Prodhimi i Veres ne Kantinen Familjare – Dod Jaku
Prodhimi Shtëpiak I rrushit dhe I verës- Andrea Shundi
Projektimi dhe Analizatoret ne Industrine e Qumeshtit – Fatlum Dibra
Psikologjia e ushqyerjes- Sazan Guri
Receta për  njerëzit që dua- Arbana Osmani
Risotto, Supa & Minestre
Salca, Konserva & Likere
Sallata
Si të Dobësohemi- Anila Kalleshi
Si të dobësohemi- Pëllumb Xhuvani
Si te gatuajme- Evgjeni Harizi
Si të përballojme Krizën- Rita Strakosha
Si të Ushqehemi Shëndetshëm- Guri Shyti
Vera Bio – Gazmend Shehi
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen