Pastro filtrat
Administrim & Menaxhim i Tokes Bujqesore – Fatbardh Sallaku, Ilir Kristo
administrimi i tokes per zhvillim te qendrueshem- fatbardh sallaku
Agroekologjia – Albert Kopali, Adrian Doko
Agroekologjia – Velesin Peçuli, Albert Kopali, Adrian Doko
Agronomia e Pergjithshme – Pellumb Harizaj
Agroteknologji dhe Vecori te Prodhimit Foragjer – Andrea Shundi, Viktor Puka
Agrumet – Agr. Dod Jaku
Agrumet – Fadil Thomaj
Akaro Nematologjia Bujqesore – Rexhep Uka
akarologji dhe nematologji -natasha duraj
Akarologjia Bujqesore – Natasha Haka (Duraj)
Aktinidia (Kiwi)- Fadil Thomaj
Akuariologjia dhe Teknikat e Prodhimit te Planktonit – Edmond Hala
akuariologjia dhe teknikat e prodhimit te planktonit -edmomd hala
Albanian Journal of Agricultural Science- Agricultural University of Tirana
Out of stock
Albanian Journal of Agricultural Science- Agricultural University of Tirana
Albanian Journal of Agricultural Science- Agricultural University of Tirana
Out of stock
Almanak I Fermerit Shqiptar – Idriz Xhomara
Alternativa te Energjise – Akademia e Shkencave e Shqiperise, Ilirjan Malollari dhe grup autoresh
Ampelografia  Praktike – Prof. As. Dr. Lush Susaj
analize dhe menaxhim rrisku mjedisor – seit shallari
aplikimii fitohormoneve ne bujqesi – prof. as. erta dodona
Arkitektura Mjedisore-  Sazan Guri
arkitekture peisazhi- gjoke vuksani
Atlas i Barerave te Keqija – Arben Mehmeti, Enver Sherifi, Adem Demaj, Rainer Waldhardt
Atlas i Flores se Shqiperise – Akad. Prof. Dr. Jani Vangjeli
Atlasi i Praktikave te Modulit Pomologjia 1 –  Prof. Dr. Bardhosh Ferraj
autokad -denisa hajnaj
bakteriologjia bujqesore myko-bakteriologji- myzejen hasani
barerat e keqija -skender varaku
Barerat e keqija dhe kontrolli i tyre – Prof. Dr. Skender Varaku
bashkeveprimi bime-demtues – prof.as.dr. ejup cota
bazat e  prodhimit shtazor- lumturi papa, alma llambiri
Bazat e Arkitektures se Peisazhit – Prof. Dr. Zydi Teqja
Bazat e Entomologjise Bujqesore – Natasha (Duraj) Haka
bazat e fitopatologjise -thanas ruci
bazat e fitopatologjise- myzejen hasani
Bazat e Inxhinierise se Akuakultures – Dr. Rigers Bakiu
bazat e pemtarise -bardhosh ferraj
Bazat e Prodhimit Bimor – Prof. Dr. Ilir Kristo, Prof. Dr. Fatbardh Sallaku
bazat e prodhimit shtazor- lumturi sena
bazat e prodhimit shtazor- ylli bicoku
bazat e shtimit te bimeve dekorative -petrit rama
Bazat e Virusologjise Bimore – Arben Myrta
Bazat e vizatimit dhe projektim pejzazhi me kompjuter – Artan Hysa
bazat e zoologjise se aplikuar bujqesore – ejup cota
Bazat e Zoologjise se Aplikuar Bujqesore – Prof.As.Dr. Ejup Çota
bazat e zoologjise se aplikuar bujqesore -valbona kolaneci
bazate entomologjise- rexhep uka
Betejat Civile per Lumenjte e Eger -Sazan Guri
Bimë mjekësore dhe aromatike të Shqipërisë e vlerat e tyre- F.Plaku, A.Salillari, Z.Çullhaj
Bimet Aromatike e Medicinale me te Perhapura te Rrethit te Beratit dhe Vlerat e tyre – Shkelqim Abduramani
bimet aromatike mjedisore -nikoll bardhi
Bimet dhe Shqiptaret – Lufter Xhuveli
bimet e arave – evan rroco
bimet e arave – evan rroco
bimet e arave – foto kashta
bimet e arave – foto kashta, nikollaq bardhi, evan rroco
Bimet e arave -Evan Rroço
bimet e arave II -nikoll bardhi
Bimet e arave III -Evan Rroço
Bimët e Helmëta të  Vendit Tonë- Xhafer Qosja
Bimet Industriale – Prof. Dr. Nikollaq Bardhi, Prof. Dr. Evan Rroço, Prof. Dr. Foto Kashta
bimet industriale -nikoll bardhi
Bimet Mjaltore te Shqiperise – Instituti i Kerkimeve Biologjike, Kole Paparisto, Emin Balza
Bimet Vajore – Imer Rusinovci, Nikollaq Bardhi, Gjergji Mero
Biodiversiteti – Velesin Peculi, Albert Kopali
Biodiversiteti (Pyetesor) – Albert Kopali, Adrian Doko
Biodiversiteti dhe Ruajtja e Burimeve Natyrore – Albert Kopali
Biodiversiteti dhe Ruajtja e Burimeve Natyrore – Prof. Dr. Albert Kopali
Biodiversiteti(Ruajtja dhe Menaxhimi) – Albert Kopali
Bioenergjia – Valdete Vorpsi, Alban Ibraliu, Etleva Jojic
Biofizika e Mjedisit – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
biokimi dhe toksikologji e pesticideve – magdalena cara
biokimi, fiziologji dhe biokimi kafshesh
biokimi, fiziologji dhe biokimi kafshesh – enkeleda ozuni
Biokimia – Fatos Harizaj, Valdete Vorpsi
Biologjia dhe Fiziologjia e Hardhise- Fadil Thomaj
Biologjia dhe Marikultura e Sparideve dhe Levrekut – Dr. Rigers Bakiu
Biologjia e Bimëve Hortikulturore – Prof. Dr. Dionis Cakalli, Dr. Endrit Kullaj
Biologjia e Bimeve Hortikulturore Praktikum – Endrit Kullaj, Dionis Cakalli
Biologjia e Pergjithshme – Prof. Dr. Spase Shumka
Biologjia e Thelluar e Pemeve Frutore (MND) –  Dr. Endrit Kullaj
Bioprodhimtaria dhe fotosinteza- Efigjeni Kongjika, Stefo Kongjika
biostatistika dhe bioinformatika – arben bocari
biostatistika dhe bioinformatika -arben boçari
bioteknologji kafshesh -anila hoda
Bioteknologjia -Prof.Dr.Alban Ibraliu
Bioteknologjia Bujqesore – Prof. Dr. Petrit Rama
bioteknologjia bujqesore (aplikime ne hortikulture) – petrit rama
Bioteknologjia e Bimeve – Kulturat In Vitro – Prof. Dr. Efigjeni Kongjika, Dr. Zhaneta Zekaj, B. Shk. Elvira Çaushi, As. Prof. Dr. Iliriana Stamo
Botanika –  Prof. Dr. Agim Hasko, Prof. As. Dr. Lirika Kupe, Dr. Alma Imeri
Botanika e Pergjithshme – Prof. Asoc. Lirika Kupe(Dorri), Dr. Stela Ruci
Botanika Sistematike – Prof. Asoc. Dr. Alma Imeri
Bujqesia Biodinamike – Albert Kopali
Bujqesia Biologjike – Velesin Peculi, Albert Kopali
Bujqësia dhe Veprimi agronomik në troje shqiptare- Andrea Shundi
Bujqesia e Qëndrueshme dhe problemi I saj në Shqipëri- Fran Gjoka
Bujqesia ne arberine e shek: XIII-XVII- Spiro Shkurti
Bujqesia Organike (Biologjike) – Albert Kopali
Burimet Biologjike dhe Menaxhimi i Tyre – Albert Kopali
cikli i vleresimit jetesor te bioteknologjise dhe bimeve industriale -pellumb harizaj
Cilesia dhe siguria ushqimore per blegtorine dhe akuakulturen -Prof.Dr. Enkelejda Sallaku
Cilësitë agrofizike të tokave të Shqipërise dhe rrugët e permirësimit të tyre-  Shyqyri Spaho
Demtuesit dhe Semundjet e Bimeve Aromatike e Mjekesore – Mihal Shyti, Nikollaq Bardhi
demtuesit e bimeve ne mjediset urbane – ejup cota
Demtuesit e Bimeve ne Mjediset Urbane – Prof.As.Dr. Ejup Çota
demtuesit e bimeve te arave dhe perimeve- shpend shahini
Demtuesit e Pasvjeljes – Prof. As. Dr. Ejup Cota
demtuesit e pasvjeljes -ejup çota
Demtuesit e Ullirit, Pemeve Frutore, Agrumeve, Vreshtit – Natasha (Duraj) Haka)
detale makinash -firdus haveraj
Diagnoza me PCR – Prof. As. Dr. Ejup Cota
Diagnoza me PCR – Prof. Dr. Ejup Cota
diagnoza ne entomologjine bujqesore – ejup cota
Diagnoza ne Entomologjine Bujqesore – Prof.As.Dr. Ejup Çota
diagnoza ne fitopatologji dhe bioteknologjia e aplikuar -harallamb pace
diagnoza ne fitopatologji, bioteknologjia e aplikuar dhe mykotoksinat- Magdalena cara
dinamika e popullatave – rexhep uka
Diplomaci Mjedisi- Sazan Guri, Marianthi Guri, Aulent Guri
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen