Pastro filtrat
100 Menyra per te Motivuar Punonjesit
50 Ide Ekonomike -Edmund Conway
50 Ide Menaxhimi -Edward Russel Walling
7 Zakonet e Njerëzve të Suksesshëm- Stephen R. Covey
9 Genjeshtrat qe mbajne peng biznesin -Steve Chandler
Administrim Publik – Dr. Remzi Keco, Dr. Ilir Kapaj
Administrimi dhe Menaxhimi Publik – Prof. As. Dr. Remzi Keco, Prof. As. Dr. Ilir Kapaj
Administrimi Fiskal – Elona Keci (Fejzaj)
Administrimi Publik & Zhvillimi Rajonal – Dr. Diana Shehu
algoritmike dhe strukture te dhenash -amelina ahmeti
analiza e filieres agroushqimore – prof.as.dr drini imami
Analiza e Investimeve Teori – Prof. Dr. Hidajet Shehu, Dr. Albert Lusha
Analiza e Investimeve ushtrime – Prof. Dr. Hidajet Shehu, Dr. Albert Lusha, Dr. Belinda Xarba
Analiza e Kostove Teori – Prof. Dr. Hidajet Shehu, Dr. Xhelal Mziu, Dr. Belinda Xarba
Analiza e Kostove Ushtrime – Prof. Dr. Hidajet Shehu, Dr. Xhelal Mziu, Dr. Belinda Xarba
Analiza Financiare Teori – Prof. Dr. Hidajet Shehu, Dr. Xhelal Mziu
Analiza Financiare Ushtrime – Prof. Dr. Hidajet Mziu, Dr. Xhelal Mziu, Dr. Belinda Xarba
Analiza Matematike- Islam Alikaj
aplikim programesh – blerta moçka
Arbitrazhi dhe Ndermjetesimi – Paul Emmond, Tefta Zaka, Perparim Kalo
Arti i Shitjes- Zig Ziglar
Asimetrite e Zhvillimit-  Kosta Barjaba
asp.net&ch – irida gjermeni
Atdheu ne zemren e Klerikeve Myslimane – Gezim Abdishahi
Auditim- Vjollca Karapici
Babai i pasur, babai i varfer -Robert T.Kiyosaki dhe Sharon Lehter
Banka e Testeve te Auditimit, Auditimi ne Praktike – Qeram Cibaku
Bashkimi Europian dhe Terminologjia Bujqësore- Sali Metani
Bazat e Biznesit – Prof. Dr. Donika Kercini, Dr. Eda Luga
Bazat e Ekonomise – Prof. Asoc. Irma Tabaku, Prof. Asoc. Mimoza Koka, Dr. Eglantina Pazaj, Msc. Erdit Nesturi
Bazat e Ekonomise (Për Fakultetet jo-ekonomike)- Majlinda Kullaj
Bazat e finances – Doc. Dr. Arif S. Murrja
Bazat e Financës – Drini Salko
Bazat e Marketingut- Arben Verçuni, Gjokë Uldedaj
bazat e pemetarise -bardhosh ferraj
bazat e prodhimit shtazor -ylli bicoku
Bazat e së Drejtës – Doc. Dr. Orkida Totojani
Bazat e se drejtes tregtare statuore dhe kontraktore -Vilim Gorenc
Bazat e Shkences Politike – Donatella Della Porta
Bazat e Sigurimit- Ksenija Klasiq, Ivo Andrijaniq
Bazat e te Dhenave – Jona Mulliri, Eris Zeqo
Bazat e Turizmit – Prof. Assoc. Dr. Vita Koja, Doc. Klodiana Gorica
Biostatistika 1- Prof. Dr. Kristaq Kume
Biznes nderkombetar – Prof. Dr. Bardhyl Ceku
Biznesi i Shekullit 21 -Robert T.Kiyosaki & Sharon L.Lechter C.P.A
Biznesi nderkombetar – Charles W. L. Hill, G. Tomas M.Hult
Biznesi Ndërkombëtar- Ilia Kristo
Bota pa kufij – Kenichi Ohmae
Cikli i Projektit- Zef Gjeta
cmimet e produkteve bujqesore – ledia thoma
Çmondializimi -Jacques Sapir
Delegimi & Mbikqyrja- Brian Tracy
demografi – dr. alerta basha
Dinastia e Parasë- John Coleman
Drejtim Agrobiznesi – Prof. Dr. Bahri Musabelliu, Prof. Asoc. Dr. Ilir Kapaj
Drejtim Financiar –  Halit Xhafa
Drejtim Financiar 1-  Halit Xhafa
Drejtim Financiar 2 – Prof. Dr. Beshir Ciceri, Prof. Dr. Halit Xhafa
drejtim financiar i avancuar -fran brahimi
Drejtim i Biznesit Bujqesor – Prof. Dr. Bahri Musabelliu, Prof. As. Dr. Maksim Meco
drejtim i qendrueshem i fermave – maksim meqo
drejtim marketingu – arben verçuni
drejtim operacional – denisa pipero
Drejtim Operacional- Denisa Pipera
Drejtim Portofoli Ushtrime – Prof. Dr. Sherif Bundo,Mf. Gerdi Lito, Mba. Perseta Grabova, Mk. Rezart Erindi
Drejtim Portofoli- Sherif Bundo
Drejtim Risku Financiar – Dori Risilia
Drejtimi Financiar 1-  Halit Xhafa, Beshir Ciceri
Drejtimi financiar i avancuar-  Magdalena Bregasi
Drejtimi Financiar Ndërkombëtar-  Jeff Madura
drejtimi i cilesise -ilir kapaj
Drejtimi i Fermave – Maksim Meco, Gentjan Mehmeti, Arif Murrja, Ilir Tomorri, Sadik Maloku
Drejtimi i Institucioneve Financiare – Fiqiri Baholli
Duajini Punonjesit qe te mos i humbisni -Beverly Kaye, Sharon Jordan-Evans
Dyshimi eshte virtyt ne biznes -Christopher Eiben
E Drejta Afariste – Faton Z. Shabani
E drejta e Biznesit- Ardian Nuni
E drejta Evropiane dhe Nderkombetare -Sylvie Hennion, Muriel Le Barbier -Le Bris, Marion Del Sol
E drejta institucionale e bashkimit evropian- Jean Paul Jacque
E Drejta Nderkombetare Private -Daniel Gutman
E drejte Biznesi – Prof. Asoc. Orkida Totojani, Dr. Enkela Hoxha
Ekonomi Turizmi – Prof. Asoc. Dr. Edmond Kadiu
Ekonomia Agroushqimore- Etleva Dashi, Fatmir Guri
ekonomia bujqesore  -stilian apostoli
ekonomia dhe administrimi i ndermarrjeve te akuakultures – prof.as.dr. maksim meco, ilir tomori
Ekonomia dhe Marketingu ne Akuakulture – Dorina Grazhdani
Ekonomia e Burimeve Natyrore dhe Ambjentit – Prof. Dr. Natasha Hodaj, Prof. Dr. Henrieta Themelko
Ekonomia e Medias -Gillian Doyle
Ekonomia e Prodhimit – Prof. Dr. Henrieta Themelko, Prof. Dr. Natasha Duraj
Ekonomia e Prodhimit (Niveli i Dyte) – Prof. Dr. Henrieta Themelko
Ekonomia e Punës- Galantina Canco
Ekonomia e Turizmit – Vjollca Bakiu
Ekonomia Nderkombetare -Skender Berisha
Ekonomia Nderkombetare 1 -Paul R. Krugman, Maurice Obstfeld
Ekonomia Nderkombetare II -Paul R. Krugman, Maurice Obstfeld
Ekonomia ne shekullin XXI- Pierre Calame
Ekonomia politike globale – Robert Gilipin
ekonomiksi i drejtimit -ilir kapaj
Ekonomiksi i Drejtimit- Ilir Kapaj
Ekonomiksi i parase, bankingut, dhe tregjeve financiare – MISHKIN
ekonomiksi i zhvillimit – edvin zhllima
Ekonomiksi i Zhvillimit – Michael P. Todaro, Stephen C. Smith, Luljeta Minxhozi, Arben Malaj, Abdylmenaf Bexheti
ekonomiksi institucional – edvin zhllima
Ekonomiksi Makroekonomia – N. Gregory Mankiw & Mark P. Taylor
Ekonomiksi Mikroekonomia – N. Gregory Mankiw & Mark P. Taylor
Ekonomiksi Ndërkombëtar- Rezear Kolaj
Ekonomiksi Publik – Majlinda Cakalli – Kullaj
ekoturizmi -xhevaire dulja
Ekstension – Kristaq Pata
Enciklopedi Ekonomike – Myslym Osmani
English For Business & Finance – Arjan Shumeli, Ariana Nepravishta, Elsa Zela, Enkeleda Jata, Esmeralda Sherko
English for Rural Tourism Menagement & Hospitality – Luljeta Mine
Etika e Biznesit – Hysen Cela
Etika ne Kontabilitet – Prof. Dr. Agim Binaj
Etika në Shërbimin Publik për Mijëvjeçarin e Ri- Richard A. Chapman
Etika Publike -Ali Pajaziti
Europa në mardheniet Ndërkombëtare- Alban Daci
Evropa ekonomike dhe e ardhmja e saj
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen