Pastro filtrat
100 Menyra per te Motivuar Punonjesit
50 Ide Ekonomike -Edmund Conway
50 Ide Menaxhimi -Edward Russel Walling
7 Zakonet e Njerëzve të Suksesshëm- Stephen R. Covey
9 Genjeshtrat qe mbajne peng biznesin -Steve Chandler
Analiza Matematike- Islam Alikaj
Arbitrazhi dhe Ndermjetesimi – Paul Emmond, Tefta Zaka, Perparim Kalo
Arti i Shitjes- Zig Ziglar
Asimetrite e Zhvillimit- Kosta Barjaba
Atdheu ne zemren e Klerikeve Myslimane – Gezim Abdishahi
Babai i pasur, babai i varfer -Robert T.Kiyosaki dhe Sharon Lehter
Bazat e Ekonomise (Për Fakultetet jo-ekonomike)- Majlinda Kullaj
Bazat e finances – Doc. Dr. Arif S. Murrja
Bazat e se drejtes tregtare statuore dhe kontraktore -Vilim Gorenc
Bazat e Shkences Politike – Donatella Della Porta
Bazat e Sigurimit- Ksenija Klasiq, Ivo Andrijaniq
Biznesi i Shekullit 21 -Robert T.Kiyosaki & Sharon L.Lechter C.P.A
Bota pa kufij – Kenichi Ohmae
Çmondializimi -Jacques Sapir
Delegimi & Mbikqyrja- Brian Tracy
Dinastia e Parasë- John Coleman
Drejtim Financiar – Halit Xhafa
Drejtimi financiar i avancuar- Magdalena Bregasi
Drejtimi Financiar Ndërkombëtar- Jeff Madura
Duajini Punonjesit qe te mos i humbisni -Beverly Kaye, Sharon Jordan-Evans
Dyshimi eshte virtyt ne biznes -Christopher Eiben
E Drejta Afariste – Faton Z. Shabani
E drejta e Biznesit- Ardian Nuni
E drejta Evropiane dhe Nderkombetare -Sylvie Hennion, Muriel Le Barbier -Le Bris, Marion Del Sol
E drejta institucionale e bashkimit evropian- Jean Paul Jacque
E Drejta Nderkombetare Private -Daniel Gutman
Ekonomia e Medias -Gillian Doyle
Ekonomia e Turizmit – Vjollca Bakiu
Ekonomia Nderkombetare -Skender Berisha
Ekonomia Nderkombetare 1 -Paul R. Krugman, Maurice Obstfeld
Ekonomia Nderkombetare II -Paul R. Krugman, Maurice Obstfeld
Ekonomia ne shekullin XXI- Pierre Calame
Ekonomia politike globale – Robert Gilipin
Etika në Shërbimin Publik për Mijëvjeçarin e Ri- Richard A. Chapman
Etika Publike -Ali Pajaziti
Europa në mardheniet Ndërkombëtare- Alban Daci
Evropa ekonomike dhe e ardhmja e saj
Evropa Monetare- Gilles Jacoud
Financat lokale dhe qeverisja – Doc. Dr. Arif Murrja, Msc. Belina Bedini, Msc. Daniel Borakaj
Fjalet e fundit te Falkones dhe Borselinos – Antonela Maskali
Fuqia E Instiktit në Biznes- Andy Milligan, Shaun Smith
Fuqia e Se Tashmes -Eckhart Tolle
Fuqia e Shprehise -Charles Duhigg
Gjenikonomia -Steven D. Levitt & Stephen J. Dubner
Hartimi i Nje Teme Diplome- Ferit F. Baca
Histori e Ekonomise Boterore – Rondo Cameron, Larry Neal
Hyrje ne integrimin evropian- Anton Bebler
Hyrje ne Statistike -Rahmije Mustafa – Topxhiu
Ide te gjalla nga ekonomiste te vdekur – Todd G. Buchholz
Informatika afariste per ekonomiste -Zhelko Panian
Institucionet e Bashkimit Evropian- Yves Doutriaux, Christian Lequesne
Integrimi i tregut ne Ballkanin Perendimor -Jeton Statovci
Investimet 1 – Zvi Bodie, Alex Kane, Alan J. Marcus
Investimet 2 – Bodie, Kane, Marcus
Jo cfare thua po cfare ben -Laurence Haughton
Ju mund të arrini cdo gjë që dëshironi- Michael Neill
Kapitali -Thomas Piketty
Keshilla me e mire mbi pasurite e patundshme -Donald Trump
Klasike te mendimit ekonomik -David Henderson
Koha dhe paraja- Jack Matthews
Komunikimet afariste- Michael Rouse, Sandra Rouse
Kontabiliteti i Drejtimit- Charles T. Horngren, Srikant M. Datar, Madhav Rajan
Kontabiliteti i Kostos dhe Drejtimit- Colin Drury
Liberalizimi Ekonomik- Adrian Civici, Selami Xhepa
Logjistika -David J.Bloomberg, Stephen LeMay, Joe B. Hanna
Makroekonomia – Rudiger Dornbusch, Stanley Fischer
Manaxhimi I Prodhimit dhe Operacioneve- Qamil Talka
Marketing Sipermarres – Prof. Dr. Klodiana Gorica
Marketingu 3.0- Philip Kotler
Marketingu- Al Ries, Jack Trout
Marrja e Vendimeve Manaxheriale- Vasilika Kume
Mbreti Solomon- Steven K. Scott
Menaxhimi Ekonomik Mjedisor i Ndermarrjeve -Marianthi Guri, Aulent Guri, Sazan Guri
Menaxhimi i Bizneseve Hoteliere – Turistike – Vjollca Bakiu
Menaxhimi i Operacioneve- Venetike Hakuci, Ariana Cepani, Suzana Panariti, Ira Gjika
Menaxhimi ne ekonominee vogel- Duro Horvat, Marinko Hovacic
Menaxhmenti dhe Afarizmi Elektronik -Mario Spremiq
Menaxhmenti ne ekonomine e vogel -Duro Horvat, Marinko Hovacic
Menaxhmenti Strategjik -Izet Zeqiri
Mendo dhe Behu i Pasur- Napoleon Hill
Miti mbi krizat dhe fundin e tregut- Selami Xhepa
Mos i Gjyko Punonjesit- Steve Chandler
Nderhyrja e Kapitalit te Huaj dhe Roli I Saj per Pushtimin e Shqiperise (1936-1939)- Iljaz Fishta
Nderhyrja e shtetit ne ekonomi- Aristotel Pano, Anastas Angjeli
Ndërtimi i Biznesit Social- Muhamad Yunus
Ne Kerkim te nje Ideologjie Agrare – Prof. Myslym Osmani, Dr. Adelida Osmani
Ngritja dhe Renia e Kombeve -Ruchir Sharma
Nje minute menaxher -Kenneth Blachard, Ph.D & Spencer Johson, M.D
Një vështrim mbi modelin ekonomik- Kasem Seferi
Një vit drejt pasurimit- Napoleon Hill
Njohja e mallit ne tregeti- Ivo Andrijaniq, Miljenko Bilen, Tonqi Lazibat
Nocione dhe Parime të Administratës Publike- Esat Staliveci
Organizatat & Institucionet Ndërkombëtare- Elmas Leci
Origjinalet -Adam Grant
Orteku- Massimo Gaggi
Parimet e Kërkesë së Llogarisë- Brian Cole Miller
Pasuria e Kombeve- Adam Smith
Përgjigje për 120 pyetjet më të vështira rreth marketingut- P.R. Smith
Përmbledhëse Legjislacioni Për Tregtarët dhe Shoqëritë Tregtare
Plani i Biznesit – Doriana V. Papajani
Planifikimi Operativ -Nixhara Osmanagiq Bednik
Planifikimi Strategjik Në Organizatat Publike dhe jofitimprurëse- Vasilika Kume
Politikat e Bashkimit Evropian- François d’ Arcy
Puna dhe Financat- June Hunt
Puna dhe Karriera -Kristina Parodi
Qeverisja e Korporatave – Brikend Aziri
Qytete të Korruptuara- Robert Klitgaard, Ronald MacLean-Abaroa, H. Lindsey Parris
Regjistrimi dhe vlerësimi i pasurive të paluajtshme- Bege Musta, Flutura Kalemi, Dhimiter Nikolla, Flovjan Musta
Revizioni Financiar dhe Kontrolli i Proceseve Afariste ne Ndermarrje – Prof. Mr. Sc. Shefket Jakupi, Prof. Asoc. Dr. Hidajet Shehu
Revizioni instrument i vendimeve menaxheriale- Januz Krasniqi
Rithemelimi i Mireqenies- Kosta Barjaba
Roli i individit ne OJF -Andon Rrapokushi
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen