Pastro filtrat
50 Ide Fetare
50 Ide Filozofike -Ben Dupre
Agu I Mengjesit Friedrich Nietzsche
Antikrishti Mallkimi i Krishterimit -Friedrich Nitzche
Aristoteli Marjorie Grene
Arratisje nga liria -Erich Fromm
Arti I te jetuarit Shopenhauer
Arti I te pleqeruarit Ciceroni
Baza e moralit -Arthur Schopenhauer
Biseda e Konfucit Konfuci
Bota si vullnet dhe perfaqesim -Artur Shopenhauer
Bota si Vullnet dhe Perfaqesim -Artur Shopenhauer
C’kuptim Mund te Kete Jeta Alfred Adler
Caste Filozofike Jacqued Derrida
Deti i lire dhe prolegomia – Hugo Grotius
Detyra e njeriut dhe e qytetarit sipas ligjit natyror – Samuel Pufendorf
Dialogje -Seneca
Drejtesia si paanshmeri – John Rawls
Ekzistencializmi eshte humanizem Jean-Paul Sartre
Ese dhe Etyde Filozofiko-Estetike -Alfred UÇI
Ese ne Filozofine Historike dhe Politike Immanuel Kant
Etika Spinoza
10.00 
Etika e autenticitetit – Charles Taylor
Filozofet -Edmund Jacoby
Filozofi I paditur Volter
Filozofia Arsimore e Akademikut Gjergj Fishta Mark Vuji
Filozofia e Artit Taine
Filozofia politike bashkekohore Janos Kis
Filozofia politike- Raino Malnes, Knut Midgaard
Filozofia, Histori & Problemet Samuel Enoch Stumpf
Frika prej dijes – Paul Boghossian
Fryma e Iluminizmit – Tzvetan Todorov
Habia Filozofike Zhane Hersh
Historia e Filozofise Hans-George Gadamer
Hyrje konceptuale ne filozofi- Akademia e shkencave
Kant, Schopenhauer, Nietzesche Will Dorant
Kapitalizmi dhe liria – Milton Friedman
Keshilla per jeten Arthur Schopenhauer
Keshtu Foli Zarathustra -Friederich Nietzsche
Koncepti i se drejtes – Herbert L. A. Hart
Konservatorizmi, Endrra dhe Realiteti Robert Nisbet
Kritika e gjykimit Immanuel Kant
Kritika e gjykimit -Immanuel Kant
Kritika e mendjes se kulluar -Imanuel Kant
Kura e Shopenhauerit Irvin D.Yalom
Kushti postmodern – Jean – Froncois Lyotard
Liberalizmi – Leonard Hobhouse
Liria dhe neurobiologjia – John R. Searle
Mbi Dobine dhe demin e historise per jeten Friedrich Nietzsche
Mbi te bukuren dhe te madherishmen -Immanuel Kant
Mesimet e fshehta te te gjitha koherave -Manly P. Hall
Meso te Jetosh Seneka
Midis natyralizmit dhe religjionit Jurgen Habermas
Miqesia Ciceroni
Misioni i Zigmund Frojdit -Erich Fromm
Misteret e Komunikimit- Milto Beja
Mjelma e zeze – Nassim Nicholas Taleb
Mjerimi I historicizmit Karl Popper
Nihilizmi dhe emancipimi – Gianni Vattimo
Nje Histori e Filozofise Perendimore Bertran Rasell
Nje hyrje tek idete -William Raeper & Linda Smith
Nje mik Fred Ehlman
Njeriu dhe shteti – Jacques Maritain
Njeriu irracional – William Barrett
Njeriu kunder shtetit – Herbert Spencer
Njeriu Njedimensional -Herbert Marcuse
Orientalizmi Eduard Said
Persona seksuale – Camille Paglia
Personalizmi – Emanuel Mounier
Pertej se mires dhe se keqes -Friedrich Nietzsche
Princi -Niccolo Machiavelli
Publiku dhe problemet e tij – John Dewey
Rebelimi Revolucioni Fetaria Osho
Republika Platoni
Republika -Platoni
Seksi I dyte II, Pervoja e jetuar Simone de Beauvoir
Shkolla dhe Shoqeria John Dewey
Si te sillemi me grate Shopenhauer
Sovraniteti – Jean Bodin
Te Kuptosh Natyren e Njeriut Alfred Adler
Utilitarizmi – John Stuart Mill, Jeremy Bentham
Veprimi njerezor – Ludowig von Mises
Veshtrim filozofik Arthur Schopenhauer, Christopher Janaway
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen