Pastro filtrat
A Dictionary of Law Jonathan Law, Elizabeth A.Martin
Akademia e Shkencave e Shqiperise
Antologji e Mendimit Shqipetar Ndricim Kulla
Antologjia e fjales se mencur Nasho Jorgaqi, Xhevat Lloshi
College Dictionary
Dictionnaire du Français Primordial – Micro Robert
Enciklopedi e Kopshtarise – Vasil Shqahu
Enciklopedi e Shkurter e Mekanikes Bujqesore – Xhelal Shkreta
Enciklopedi per Vreshtarine dhe Veretarine – Prof. Dr. Andrea Shundi
Fjale te Turitme te Gegnishtes Letrare -Ernest Marku
Fjalor Anglisht – Italisht – Shqip. Enciklopedik per Banken, Biznesin, Bursen, Ekonomine Ilir Hoti
Fjalor Anglisht Shqip Pavli Qesku
Fjalor Anglisht-Shqip 70 00 fjale baze e mbi 250 000 referenca Pavli Qesku
Fjalor Anglisht-Shqip rreth 120 000 fjale 600 000 shembuj e idioma Pavli Qesku
Fjalor Anglisht-Shqip, me 60 000 fjale Ramazan Hysa
Fjalor Enciklopedia Shqiptare Enciklopedi
Fjalor Enciklopedik i Politikes – Dashnor Kokonozi
Fjalor Enciklopedik per Vreshtarine dhe Veretarine – Prof. Dr. Andrea Shundi
Fjalor Enciklopedik Shqiptar 1 – Akademia e Shkencave te Shqiperise
Fjalor Enciklopedik Shqiptar 2 – Akademia e Shkencave te Shqiperise
Fjalor Enciklopedik Shqiptar 2- Akademia e Shkencave e Shqiperise
Fjalor Enciklopedik Shqiptar- Akademia e Shkencave
Fjalor Frengjisht-Shqip Vedat Kokona
Fjalor Gjermanisht-Shqip Zef Simoni
Fjalor I Diplomacise
Fjalor I Gjuhes se Sotme Shqipe Akademia e Shkencave te Shqiperise
Fjalor I madh Shqip-Italisht Abedin Preza, Ervin Preza
Fjalor I Pedagogjise Shefik Osmani
Fjalor I Psikologjise Sadik H.Lala
Fjalor I Sociologjise Ali Pajaziti
Fjalor i termave te gjeologjise- Akademia e Shkencave
Fjalor i Termave Themelore te Bujqesise – Akademia e Shkencave te Shqiperise
Fjalor Idiomatik -Agim Mullafetahu
Fjalor Italisht-Shqip. Rreth 50 000 fjale Ferdinand Leka, Zef Simoni
Fjalor Pamor Trigjuhesh, Shqip-anglisht-italisht Jean-Claude Corbeil, Ariane Archambault
Fjalor Politeknik Frengjisht – Shqip – Dhimiter Olldashi
Fjalor Politik Iain McLean, Alistar McMillan
Fjalor Shpjegues Fjalet e Huaja qe perdoren ne Shqip Adriana Aliaj, Jonida T.Aliaj
Fjalor Shqip-Anglisht 45 500 fjale Pavli Qesku
Fjalor Shqip-Anglisht mbi 35 000 fjale Pavli Qesku
Fjalor Shqip-Frengjisht Vedat Kokona
Fjalor Termash Biznesi, Finance,Dhe Juridiksioni Ekonomik Anglisht-Shqip Luan Kaceli
Histori e Ilustruar e Botes
Leksion i sentencave, citateve, sintagmave dhe proverbeve latine- Akademia e Shkencave
Leksioni i shkrimtareve shqiptare -Hasan Hasani
Manual I Kultures se Pergjithshme Jean-Francois Braunstein, Bernard Phan
Shqip-Frengjisht Vedat Kokona
Shqipja dhe Gjuhet e Ballkanit – Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosoves
Si te Shkruajme Shqip
Studime Sociologjike dhe Politologjike Fehmi Agani
Tirana e Vjeter Gazmend A.Bakiu
World Book Dictionary Thorndike Barnhart
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen