Pastro filtrat
50 Ide Rreth Arkitektures – Philip Wilkinson
50 Ide rreth arkitektures -Philip Wilkinson
Adoleshenti Edmond Dragoti
Arti dhe Mjeshteria e Bukurise- Juha Varto
Arti i te shkruarit -Sulejman Mato
Arti i te shkruarit -Sulejman Mato
Astrologjia -Catherine Aubier
Bazat e Logjikes -Avni Presheva
Bazat e Logjikes -Avni Presheva
Bimet Mjekesore dhe Aromatike te Zones Verilindore te Shqiperise – Zyber Gjoni, Adem Salillari
Bleta Nder Shqiptare – Ilir Bala
C’te mbjellesh, do te korresh Gudar Hysni Toto
Dibra – Sakip Cami
E Nxehte, e Rrafshet dhe e mbipopulluar Thomas L.Friedman
E Drejta e nje gruaje ne Shqiperi per Liri, drejtesi dhe Vertetesi
Endrrat, Shenjat dhe numrat qe sjellin fat
Femijet ne Tryeze Gianfranco Trapani
Fjale per Adoleshentet Francoise Dolto, Catherine Dolto, Colette Percheminier
Fjalimet TED -Chris Anderson
Fjalimet Ted -Chris Anderson
Fjalor Muzikor i Komentuar – Ferid Bala
Fjalor muzikor i komentuar -Ferid Bala
Gjuha Teksti dhe Konteksti -Shefkije Islamaj
Gjuha Teksti dhe Konteksti -Shefkije Islamaj
Hesht dhe Degjo – Theo Theobald & Cary Cooper
Hesht dhe Degjo -Theo Theobald & Cary Cooper
Interneti dhe Shoqeria Dritan Thomollari
Ja C’duhet te dini: Per Pensionet dhe asistencen, Sigurimin e emigranteve, Lejet e shperblimet e lindjes, Sigurimin e pasurive, Kodin e punes Fadil Kepi
Jashtetokesoret
Kanarinat, Papagajte, Gardalinat – Ilir Bala
Komuikimi -Kristina Parodi
Leximi dhe shkrimi -Zejnullah Rrahmani
Leximi dhe Shkrimi -Zejnullah Rrahmani
Libri I Bizneseve
Manual I Drejtuesit te Mjetit Demir Osmani, Shkelqim Gruda
Manual I Specialistit Elektrik Ibrahim Lala
Mediamorfoze dhe Metakomunikim -Artan Fuga
Mediamorfoze dhe Metakomunikim -Artan Fuga
Mediat dhe Shoqerite –
Mediat Shqiptare -Francis Balle
Mencuria Popullore Jannis K.Smirniotakis, Jannis Ios.Sifakis
Mendime te njerezve te medhenj – Tomorr Cankja
Mesuesi, Pedagogu, Personaliteti, Etika e Tyre – Akademia Pedagogjike e Tiranes, Prof. Dr. Musa Kraja
Metoda Letrare -Agim Vinca
Metoda letrare -Agim Vinca
Metode Prerje Per Burra, Gra, Te rinj e femije Amedan Erebara
Miresjellja -Mimi G. Llabjani
Miresjellja -Mimi G. Llabjani
Njeriu eshte cka ai sheh -Stefano Zecchi
Njeriu eshte cka sheh -Stefano Zecchi
Pasojat e Modernitetit Anthony Giddens
Pika e ktheses -Malcolm Gladwell
Poker, Si te behesh nje Lojtar I mire Fredi Nasi
Raportimi dhe shkrimi I lajmeve Missouri Group
Sekretet e Ndertuesve Moris Vje
Si te luajme ne piano Gyergy Sander
Si te sillemi ne mijevjecarin e ri -Kristina Parodi
Simfonia e Numrave te Thjeshte Marcus Du Sautoy
Sistemet e Mbrojtjes Shoqerore Zhaklina Cucu (Peto) Master
Sociologjia e Komunikimit dhe e Mediave -Eric Maigret
Studime per Artin -Qendra e Studimeve Albanologjike
Te shpetojme komunikimin -Dominique Wolton
Tregimet e AIDS-SIDA Flamur Topi
Udhetim Ne Mbreterine e Shahut Jurij Averbah, Mihail Bejlin
Urtesi Boterore
Vetecensura -Ramadan Cipuri
Vetecensura -Ramadan Cipuri
Zhanret e Gazetarise -Bajram Kosumi
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen