Pastro filtrat
300 receta te mjekesise se lashte popullore Jimnasisos Llariotis
310 receta per 60 semundje Hysni Dankshi
44 probleme shendetesore me te zakonshme te femijet e moshes 0-14 vjec Keti Anastasi
5 vitet e para Anne Geddes
Alergjite – Anne Calatin
Alergjite -Anne Calatin
Alkoli, Kafeja, Caji Polizoi L. Shqina
Artriti -Richard H. Blau & E. A. Tremblay
Artriti- Richard H. Blau & E. A. Tremblay
Autizmi Spiro Saqellari
Bime mjekesore per cdo semundje Hysni Dankshi
Bimet mjekesore ne familje Petrit Kokalari, Zef Sima, Pavli Xinxo
Diabeti Diana W. Gathri
Diabeti, nje liber I domosdoshem V.D. Onilko
Epilepsia Jera Kruja
Hematologjia Arben Ivanaj, Alma Cili, Pal Xhumari
Hudhra stephen Fulder , John Blackwood
Hunda dhe arti i plastikes ne Shqiperi -Edmond A. Llaci
Kanceri Rudolf Breuss
Kuzhina pa kolesterol
Libri I madh I shtatezanise Anne Deans
Magjia e Ujit -Alexa Fleckenstein & Roanne Weisman
Magjia e Ujit -Alexa Fleckestein & Roanne Wesman
Manual praktik mbi infeksionet parazitare Arben Pilaca, Najada Como, Pellumb Pipero
Menyra e lehte per ta nderprere duhanin Allen Carr
Mjekimi me bime dhe fruta zbukuruese Abedin Shabani
Mjeku I femijeve ne famije Polikron Celo
Mjeku I vetvetes Naburo Muramoto
Mjeku ne familje Pier Gildo Bianchi
Mrekullia e kures se rrushit
Natyra dhe shendeti 1 Theodore K Kaliva
Natyra dhe shendeti 2 Theodore K Kaliva
Parimet e mjekesise interne
Pemet dhe Frutat Eqerem Aliu
Perimet dhe Zarzavatet Eqerem Aliu
Protokolli Kombetar I Planifikimit Familjar Ministria e shendetesise
Pulmologjia – Ali Sokoli, Daut Mustafa, Musa Haxhiu
Pulmologjia -Ali Sokoli, Daut Mustafa, Musa Haxhia
Receptura mjekesore Gezim Bocari
Receta Gastronomike mjekesore Jeanette P. Egan
Sekreti I semundjeve te rrezikshme Endri Haxhiraj
Semundjet nervore Hiqmet Dibra, Bajram Preza, Jani Avrami
Shendeti dhe suksesi permes meditimit – Radovac Starc, Hetem Ramadani
Shtatzania Virginia Beckett, Sue Latchern
Shtatzenia ime Rene Frydman, Julien Cohen Solal
Si kurohen me bime semundjet Hysni Dankshi
Si ta lesh duhanin brenda nje ore -Susan Hepburn
Si ta lesh duhanin per nje ore -Susan Hepburn
Si te eleminojme celulitin
Si te gatuajme sipas grupeve te gjakut Peter j. Dadamo
Si te kurohemi me ushqime Ciro Vestita
Si te ushqehemi kur kemi diabet Elaine Magee
Si ti ushqejme femijet ne menyre te shendetshme Anita Bean
Te dobesohesh pa stres Pr Alain Golay
Te jetosh drejt sipas grupit te gjakut II Peter j. Dadamo
Te ushqehemi drejt sipas grupeve te gjakut Peter j. Dadamo
Triumfi mbi kancerin Taulant Hatia
Ushqimi per bebe Suzana Montela
Vitaminat dhe mineralet ne fruta dhe perime Hysen Dizdari
Vitet e foshnjerise Remo H Largo
Viti I pare I bebit Irisoft
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen