Pastro filtrat
administrimi i biznesit ne industrine e drurit -marsela luarasi
agropylltaria -mirvjena kellezi
Anatomia e Drurit- Entela Lato, Doklea Quku
Aplikimi i Autocad 2020 ne Projektimin e Mobilieve – Dr. Sc. Rrahim Sejdiu
automatizim prodhimi -alketa grepcka
bazat e silvikultures -vath tabaku
Bioklima e Ekozones se Korces – Dr. Hysen Mankolli
Biologjia & Mbareshtrimi i Faunes se Gjuetise – Prof. Asoc. Dr. Nehat Collaku
Biologjia dhe Mbareshtrimi i Faunes se Gjuetise – Prof. Dr. Anesti Postoli
Biomasa e Pyjeve – Ahmet Mehmeti
Biostatistika 1- Prof. Dr. Kristaq Kume
Botanika e Pergjithshme – Prof. Dr. Arsen Proko
Burimet e Riperteritshme te Energjise – Alfred Paloka
cilësia e prodhimit -arben bejtja
Dafina ne Hullite e Shekujve – Selman Meziu
dendrokronologji -elvin toromani
Dendrologjia – Prof. Dr. Vasil Marku
dendrometri -elvin toromani
detale makinash -firdus haveraj
ekonomia e burimeve natyrore -leonidha peri
elektroteknike dhe baza kontrolli -alketa grepcka
entomologji pyjore -ramiz metaliaj
Ergonomia dhe Siguria ne Pune- Vasillaq Mine
erozioni dhe sistemimet malore -arben alla
finance kontabilitet -ina vejsiu
Fires: A Risk That Has No Frontiers – Qendra Kerkimore per zhvillim Rajonal
fitopatologji pyjore -ramiz metaliaj
Fitopatologjia Pyjore – Inxh. Dhimiter Janco
Fizika – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
fiziologjia e drureve pyjore -vasil marku
Forest Resources In Albania National Forest Invetory- Arsen Proko
Gjenetika Pyjore- Fatmir Lacej, Thimaq Lako
Gjeobotanika- Arsen Proko, Jani Vangjeli
gjeometria deskriptive -denisa hajnaj
gjysem fabrikate -dritan ajdinaj
Glossary of Forestry Terms- Mihallaq Kotro
Historia e mobiljeve -Denisa Hajnaj
historia pyjore -vath tabaku
Impiantet e Ftohjes te kondicionimit dhe te Tharjes- Alfred Pema, Gezim Nushaj,Vasillaq Leno
Insektet Demtues Kryesore te Pyjeve te Shqiperise- Fatmir Laçej
introduksione, ripopullime dhe rritja artificiale e kafsheve te egra -edmond pasho
inventarizimi pyjor dhe remote sensing -elvin toromani
Kalendari Pyjor – Grup Autoresh
kimi druri – merita stafasani
Kimi Organike – Prof. As. Dr. Valentina Arapi, Dr. Shpresa Cela
Kimia e Pergjithshme dhe Inorganike – Prof. Dr. Vasil Kashuta, Prof. As. Dr. Mira Karajani, S. Karanxha
kullota dhe silvopastoralizëm
Kullota intensive dhe silvopastoralizem – Orion Ngjela
Kullotat Intensive – George Angel
Kullotja Racionale – Ahmet Mehmeti
l’impiego Delle Coltivazioni Arboree a Rapida Crescita per Produrre Energia – Mirvjena Kellezi, Ylli Kortoci
Lenda e Sharruar – Dritan Ajdinaj, Pandeli Marku
makina me komandim numerik -firdus haveraj
Makinat dhe Instrumentet Preres te Drurit- Sotir Dimoshi
Materiale ndihmese -Dr.Holta Çota
materiale ndihmese -holta çota
mbareshtrimi i pyjeve -orion ngjela
mbritshmeria e pyjeve dhe rruget pyjore -hajri hasko
mbrojtje druri -doklea quku
mbrojtje mjedisi ne industrine e drurit -merita stafasani
mbrojtje natyre dhe planifikim territori -nehat collaku
mekanike teorike -alketa grepcka
mekanizim pyjor-vasillaq mine
menaxhimi (mbareshtrimi) i zonave te mbrojtura -fatmir laçej
menaxhimi i burimeve njerezore -marsela luarasi
menaxhimi i karrieres -ina vejsiu
menaxhimi i zonave te mbrojtura -fatmir laçej
Mes Pasionit te Gjuetise dhe Konservimit te habitatit – Dr. Parim Carcani, Qemal Miraka
mikroekonomi dhe makroekonomi -marsela luarasi
Mirenjohje per Pylltaret – Daut Kroi
Ngjitja e Drurit – Dritan Ajdinaj, Pandeli Marku
njohuri per pyllin -doklea quku
njohuri per te drejten -ina vejsiu
Organizimi Pyjor- Glantina Canco, Kole Malaj, Armand Afezolli
permirësimi gjenetik i drureve pyjore -fatmir laçej
Perpunimi Siperfaqesor i Drurit – Pandeli Marku, Agron Bajraktari
politika pyjore -nehat collaku
Praktika dhe Ushtrime te Kimise se Pergjithshme dhe Inorganike – Prof. Dr. Vasil Kashuta, Prof. As. Dr. Mira Karajani
prodhime pyjore jo drusore – prof.dr. avram haxhi, dr. edmond pasho, prof.asoc. mirvjena kellezi
prodhime te gatshme druri -leka gedeshi
Prodhimet Pyjore Jodrusore në Shqipëri – Prof. As. Dr. Kristo Qendro, Inxh. Ecc. Arben Petto, Inxh. Gjon Fierza
prodhimi i pyjeve -edmond pasho
Prodhimi I Qymyrit të Drurit- Leka Gedeshi
Pune Praktike ne Fizike – Meteorologji – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
Pyjet dhe Energjia e Gjelber – Ahmet Mehmeti
Pyjet dhe Shërbimi Pyjor Shqiptar në Vite- Gjon Fierza, Kolë Malaj, Janaq Male
Pyjet ne Rrjedhen e nje Shekulli – Irfan Meko, Genci Kacori
Pylli dhe Kullotja – Ahmet Mehmeti
Pylli dhe Kullotja, dy Entitete te Papajtueshme apo ne Kontradikte – Prof. Dr. Anesti Postoli, Prof. As. Dr. Maxhun Dida, Prof. As. Dr. Vasillaq Mine
Pylltaria ne udhekryq – Selman Meziu
Pylltaria shqiptare ndermjet te djeshmes dhe te ardhmes – Doc. Bajram Xheko
Revolucioni i Gjelbert – Dr. Selman Meziu
Rezistence materiale – Hektor Thoma
riparimi i makinave ne industrine e drurit -firdus haveraj
Roli dhe rendesia e pyjeve komunale ne jeten e komunitetit – Ing. Ylber Cami
Shfrytezimi i Pyjeve te Ahut te Shqiperise me nje Silvikulture te Qendrueshme – Dr. Ylli Kortoci, Dr. Mirvjena Kellezi
shfytezimi ekologjik i pyjeve-hajri hasko
Shkrimi Akademik – Holger Kachelein
Siguria ne Pune ne Industrine e Drurit- Leka Gedeshi
silvikultura speciale – prof.dr. vath tabaku
silvikulture urbane -hajri hasko
Sistematika e Bimeve Pyjore – Prof. Dr. Arsen Proko
Sistemet Gjeotermale të Ngrohjes dhe Freskimit të Godinave- Alfred Frasheri, Andonaq Londo, Angjelin Shtjefni, Bashkim Cela, Nevton Kodhelaj, Niko Pano, Ramadan Alushaj, Salvatore Bushati, Spiro Thodhorjani
statistika dhe eksperimentimi shkencor ne pyje -mirvjena kellezi
Studim druri -Entela Lato
Studim Druri- Entela Lato, Doklea Quku
teknikat e punes ne rrallime -vasillaq mine
Teknikat Pyjore Eficiente dhe Miqesore me Mjedisin – Prof. Dr. Arsen Proko
Teknologjia e Shfrytezimit Pyjor – Prof. Dr. Avram Haxhi
Termoteknika – Angjelin Shtjefni
termoteknike -firdus haveraj
Termoteknike Termodinamika Teknike – Prof. Dr. Angjelin Shtjefni
Termoteknike, Shtojce Diagramet – Angjelin Shtjefni
Testamenti i Pylltarit – Dr. Selman Meziu
Tharje druri -Dr.Holta Çota
tharje druri -holta çota
tipologjia pyjore -vasil marku
topografi -ilir myteberi
transport i brendshem –
Transporti Brendshem Mekanik ne Industrine e Drurit – Leka Gedeshi, Arben Bejtja
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen