Pastro filtrat
Albidea, e para shtepi gjenetike per derrat ne shqiperi- Kujtim Tamo
Anatomia e Kafsheve 1( Sceletologia dhe Myologia) – Prof. As. Sokol Duro, Prof. As. Dr. Pellumb Zalla,Prof. As. Dr. Fatgzim Latifi
Anatomia e Kafsheve per Degen Menaxhim Veterinar – Prof. Asoc. Dr. Sokol Duro
Anatomia Topografike (Splanchnologia) – Prof. Asoc. Sokol Duro
Aplikime Kompjuteri në Microsoft Excel – Prof. As. Dr. Pashk Lekaj, Msc. Brunilda Gjini, Msc. Edmira Ozuni, Msc. Jona Mulliri, Dr. Silvana Mustafa, Msc. Amelia Ahmeti
Atlas i Anatomise se Kafsheve – Luljeta Dhaskali, Paulin Shoshi
Atlas i Histologjise – Kand. Shken Xhavit Resnja, Kand. Shkenc Selim Luku
Bakteriologjia – Mykologjia Veterinare 2 – Prof. Pranvera Cabeli Kusi
Bazat e Fizioterapise se Kafsheve – Dr. Emilian Shabani, Prof. Dr. Dhimiter Rapti, Prof. Dr. Rezart Postoli
Bazat e Veterinarise – Prof. Asc. Ilirjan Bakiasi
Biokimi (Moduli Fiziologji dhe Biokimi Kafshesh) -Enkeleda Ozuni
Biokimia – Prof. Bujar Mane, Prof. Asoc. Doriana Beqiraj
Blegtoria ne Syrin e Zooteknikut – Hamit H. Kamberi
Bleta- Mirela Saqellari
Dentisteri Veterinare -Haxhi Allmuca
Diagnoza Kliniko – Anatomopatollogjike ne Semundjet e Kafsheve dhe Shpendeve 1 – Prof. Dr. Kristaq Petro Berxholi, Msc.Andon Tili Cuko
Diagnoza laboratorike veterinare – Prof. Asoc. Elenica Dimco, Dr. Jetmira Abeshi
Diagnoze Laboratorike -Elenica Dimco
Dietika e Kafsheve te Shoqerimit -Haxhi Allmuca
Ditari i Bletarit – Abdyl Arifaj
Elektrokardiografia (ECG) Veterinare – Dr. Emilian Shabani, Prof. Assoc. Ilir Kusi, Dr. Dardan Shehdula, Prof. Assoc. Dr. Avni Robaj
English For Veterinary Medicine – Doc. Dr. Esmeralda Sherko, Doc. Dr. Ariana Nepravishta
Epidemiologji Veterinare -Ruzhdi Keçi
Etologji (Moduli Mireqenie Kafshesh) -Doriana Beqiraj
Farmakologjia me Bazat e Farmakologjise Klinike Veterinare – Prof. Assoc. Fejzo Selami
Farmakologjia Veterinare – Prof. Dr. Nefail Biba
Fizika – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
Fiziologjia e Kafsheve -Albana Munga
Fiziologjia e Kafsheve -Lefter Klimi, Albana Munga
Fjalor  Anglisht- Shqip- Agim Prodani, Shpresa Minxhozi
Fjalori & Termat ne Bletari – Abdyl Arifaj
Gjenetika dhe Përmirësimi Racor i Dhenve- Rexhai Fishta
Gjuhe Latine ne Mjekesine Veterinare – Prof. As. Dr. Leonard Xhamani
Gramatike e Gjuhes Latine – Dr. Leonard Xhamani
Gripi i Shpendëve- Kristaq Berxholi ,Andon Cuko , Kastriot , Korro , Bejo Bizhga
Hematologjia Veterinare- Selim Luku
Higjena e Ushqimeve me Origjine Shtazore – Bizena Bijo
Higjiena e Kafsheve – Prof. Natalia Shoshi Vllamasi
Higjiena e Kafsheve Bujqesore- N.Misiri P.Dushari Th.Adhami
Higjiena e Mishit dhe Thertoreve – Bizena Bijo
Higjiena e Mishit dhe Thertoreve – Bizena Bijo
Higjiena e Ushqimeve me Origjine Shtazore –  Bizena Bijo
Higjiena Veterinare – Prof. Natalia Vllamasi Shoshi
Histologji – Prof. Dr. Vasilika Dini
Histologji & Embriologji – Dr. Kastriot Belegu
Histologjia dhe Embriologjia- Selim Luku , Luljeta Dhaskali
Historia e Mjekesise Veterinare – Prof. Gani Moka
Hyrje ne Mikrobiologjine Veterinare – Prof. Dr. Pranvera Cabeli
Hyrje ne Prodhim Shtazor – Fidel Gjurgji
Hyrje ne Virologji – Prof. Dr. Kristaq Petro Berxholi
Iktiofauna e Shqiperise – Prof. Dr. Ndoc Rakaj
Infeksionet Anaerobike ne Kafshet Bujqesore- Zef Kakarriqi
Jeta Ime- Zaçe Malaj
Kalendari i Bletarit – Abdyl Arifaj
Kali dhe Kalerimi- Qamil Gjonbibaj
Kimi Organike – Prof. As. Dr. Valentina Arapi, Dr. Shpresa Cela
Kirurgjia Veterinare – Paskal Gjino
Kokcidiozat e Kafsheve Shtepiake- Xhavit Resnja, Aristidh Leka
Komunikim Veterinar -Haxhi Allmuca
Manual i Bletareve – Hile Hila
Manual i Semundjeve Infektive – Prof. Dr. Xhelil Koleci, Prof. Asoc. Ruzhdi Keci
Manual per Bletarine – Prenge Pepa
Manual per Bletarine – Prenge Pepa
Manual per Mbareshtimin e Derrit – Mcs. Alma Daija, Mcs. Luan Hajno
Manual për menaxhimin e rritjes dhe prodhimit të brojlerëve – Zace Malaj, Ruzhdi Keci,Xhelil Koleci, Edi Fero, Armand Llolli
Marredheniet Nderkombetare ne Fushen e Veterinarise dhe Kontrolli e Inspektimit Kufitar –  Zace Malaj, Ruzhdi Keci,Xhelil Koleci, Xhemal Brahelika
Matematika – Arben Boçari
Mbareshtimi dhe Patologjite e Kafsheve te Laboratorit -Jetmira Abeshi
Menaxhimi i ushqimeve blegtorale dhe te ushqyerit e shpendeve- Niazi Tahiraj
Metodika e Kontrollit Te Mishit te Kafsheve dhe te Shpendeve – Prof. As. Bizena Bijo, Prof. As. Zaçe Malaj
Mikrobiologjia e Pergjithshme 1 – Prof. Pranvera Cabeli Kusi
Mireqenia e Kafsheve – Prof. Dr. Gani Moka
mjekesi ligjore veterinare – prof.as.dr. ilir kusi
Moduli i Mbareshtimit te Derrit -Alma Llambiri
Morfologjia e Bimëve Helmuese për Kafshët Shtëpiake – Dr. Sc. Enver Sherifi, Dr. Agr. Arben Mehmeti
nekropsia – prof.as.dr. ilir kusi
Parazitologjia Veterinare – Bejo Bizhga
Parimet e Ekonomise Bujqesore -Stilian Apostoli
Pastori Gjerman, Qeni i Kufirit- Kujtim Tamo
Patologjia e pergjithshme veterinare – Prof. Myzafer Çela, Prof. Luljeta Dhaskali
Patologjia e vecante veterinare – Prof. Myzafer Çela, Prof. Luljeta Dhaskali
Patologjia Veterinare -Luljeta Dhaskali
Perkujdesja per Kafshet ne Familje- Avni Robaj, Emilian Shabani
Përzgjedhja me Bazat  Gjenetikës- Genc Vinçani , Vigan Dervishi
Praktika dhe Ushtrime te Kimise se Pergjithshme dhe Inorganike – Prof. Dr. Vasil Kashuta, Prof. As. Dr. Mira Karajani
Praktikum Fiziologjia e Bimeve -Lefter Klimi
Praktikum i Propedeutikes per Kafshet e Shoqerimit – Dr. Dhimiter Rapti, Dr. Vangjel Ceroni
Praktikum per Propedeutiken e Kafsheve ripertypese – Prof. asoc. Dr. Ilirjan Bakiasi, Dr. Alfred Gjata
Praktikumi i Bletarit – Abdyl Arifaj, Mark Mjekaj
Projektimi i Stallave Për Lopët- Emilian Shabani, Ervin Mezini, Avni Robaj, Ened Kalenja, Nexhat Mazreku
Propedeutika per Kafshet Ripertypese – Prof. Vangjel Ceroni
Psikologjia e Qenit- Sazan guri
Pune Praktike ne Fizike – Meteorologji – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
Qeni kjo kafshe fisnike
Racat e Maceve më të përhapura në botë- Emilian Shabani , Jani Mavromati , Dhimiter Rapti ,Dritan Laçi
riprodhim kafshesh – prof. luigj turmalaj
Riprodhimi i derrit- Luan Hajno, Xhevdet Bashllari, Fidel gjurgji
Rritja e Gjelit Të Detit “Zadrima”- Pal Nika
Rritja e Lepujve- Selami Torro
Semundjet e Derrave- Tonin Shala
Semundjet e Kafsheve Bujqesore
Semundjet e Kafsheve Ripertypese – Prof. Petrit Berberi, Prof. Vangjel Ceroni, Prof. Anastas Munguli, Prof. Paskal Gjino, Prof. Nefail Biba
Semundjet e Kafsheve te Egra – Prof. Asoc. Dr. Kastriot Korro
Semundjet e Kafsheve te Shoqerimit – Prof. As. Dr. Dhimiter Rapti
Semundjet e Njethundrakeve -Caci Munguli, Rezart Postoli, Ilir Dova
Semundjet e Shpendeve – Tana Shtylla
Semundjet e Vicave-  Vangjel Ceroni, Petrit berberi
semundjet emergjente & nderkufitare te kafsheve (SNK) – prof. xhelil koleci
Semundjet Infektive dhe Mjekesi Veterinare Parandaluese – Prof. Dr. Xhelil Koleci, Prof. Asoc. Ruzhdi Keci
Shendeti Publik Veterinar ne Kendveshtrimin e Organizatave Nderkombetare – Dr. Ruzhdi Keci, Prof. Dr. Zace Malaj, Prof. Asc. Dr. Xhelil Koleci
Shkrimi Akademik – Holger Kachelein
Shpendet dhe Gjitaret e Shqiperise – Taulant Bino, Haki Zoto, Ferdinand Bego
Shpendet ne Pullat Shqiptare ne Vitet 1913-2018 – Hysen S. Dizdari
Shtimi dhe Rritja e Drejtuar e Peshqeve Permiresues Biologjik – Prof. Dr. Ndoc Rakaj
Si te perkujdesemi per Qenin e Shtepise- Endri Haxhiraj, Vinela Refugjati
Siguria Ushqimore dhe Shendeti Publik -Bizena Bijo, Natalia Shoshi, Fatmira Shehu
Studime ne fushen e zooteknise dhe te ekstensionit- Sotiraq Frasheri
Të njohim dhinë-  Vangjel Broka
Te ushqyerit dhe dietika – Prof.Dr.Enkelejda Sallaku, Prof.Dr. Myqerem Tafaj
Te Ushqyerit dhe Dietika -enkeleda sallaku, myqerem tafaj
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen