Pastro filtrat
Atlas i Histologjise – Kand. Shken Xhavit Resnja, Kand. Shkenc Selim Luku
Blegtoria ne Syrin e Zooteknikut – Hamit H. Kamberi
Fjalori & Termat ne Bletari – Abdyl Arifaj
Gjenetika dhe Përmirësimi Racor i Dhenve- Rexhai Fishta
Gripi i Shpendëve- Kristaq Berxholi ,Andon Cuko , Kastriot , Korro , Bejo Bizhga
Hematologjia Veterinare- Selim Luku
Higjiena e Kafsheve Bujqesore- N.Misiri P.Dushari Th.Adhami
Hyrje ne Prodhim Shtazor – Fidel Gjurgji
Iktiofauna e Shqiperise – Prof. Dr. Ndoc Rakaj
Infeksionet Anaerobike ne Kafshet Bujqesore- Zef Kakarriqi
Jeta Ime- Zaçe Malaj
Kalendari i Bletarit – Abdyl Arifaj
Kali dhe Kalerimi- Qamil Gjonbibaj
Manual i Bletareve – Hile Hila
Manual per Bletarine – Prenge Pepa
Manual per Bletarine – Prenge Pepa
Manual per Mbareshtimin e Derrit – Mcs. Alma Daija, Mcs. Luan Hajno
Manual për menaxhimin e rritjes dhe prodhimit të brojlerëve – Zace Malaj, Ruzhdi Keci,Xhelil Koleci, Edi Fero, Armand Llolli
Marredheniet Nderkombetare ne Fushen e Veterinarise dhe Kontrolli e Inspektimit Kufitar –  Zace Malaj, Ruzhdi Keci,Xhelil Koleci, Xhemal Brahelika
Menaxhimi i ushqimeve blegtorale dhe te ushqyerit e shpendeve- Niazi Tahiraj
Morfologjia e Bimëve Helmuese për Kafshët Shtëpiake – Dr. Sc. Enver Sherifi, Dr. Agr. Arben Mehmeti
Pastori Gjerman, Qeni i Kufirit- Kujtim Tamo
Perkujdesja per Kafshet ne Familje- Avni Robaj, Emilian Shabani
Përzgjedhja me Bazat  Gjenetikës- Genc Vinçani , Vigan Dervishi
Praktikumi i Bletarit – Abdyl Arifaj, Mark Mjekaj
Psikologjia e Qenit- Sazan guri
Racat e Maceve më të përhapura në botë- Emilian Shabani , Jani Mavromati , Dhimiter Rapti ,Dritan Laçi
Rritja e Gjelit Të Detit “Zadrima”- Pal Nika
Rritja e Lepujve- Selami Torro
Semundjet e Derrave- Tonin Shala
Semundjet e Kafsheve Bujqesore
Shpendet dhe Gjitaret e Shqiperise – Taulant Bino, Haki Zoto, Ferdinand Bego
Shpendet ne Pullat Shqiptare ne Vitet 1913-2018 – Hysen S. Dizdari
Shtimi dhe Rritja e Drejtuar e Peshqeve Permiresues Biologjik – Prof. Dr. Ndoc Rakaj
Si te perkujdesemi per Qenin e Shtepise- Endri Haxhiraj, Vinela Refugjati
Studime ne fushen e zooteknise dhe te ekstensionit- Sotiraq Frasheri
Të njohim dhinë-  Vangjel Broka
Teknikat e Mbareshtimit te Derrit ne Maternitet- Tonin Shala, Sokol Duro
Virusologjia Veterinare- Lazer Mirdita
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen