Pastro filtrat
Anatomia e Kafsheve 1( Sceletologia dhe Myologia) – Prof. As. Sokol Duro, Prof. As. Dr. Pellumb Zalla,Prof. As. Dr. Fatgzim Latifi
Anatomia e Kafsheve per Degen Menaxhim Veterinar – Prof. Asoc. Dr. Sokol Duro
Anatomia Topografike (Splanchnologia) – Prof. Asoc. Sokol Duro
Aplikime Kompjuteri në Microsoft Excel – Prof. As. Dr. Pashk Lekaj, Msc. Brunilda Gjini, Msc. Edmira Ozuni, Msc. Jona Mulliri, Dr. Silvana Mustafa, Msc. Amelia Ahmeti
Atlas i Anatomise se Kafsheve – Luljeta Dhaskali, Paulin Shoshi
Bakteriologjia – Mykologjia Veterinare 2 – Prof. Pranvera Cabeli Kusi
Bazat e Veterinarise – Prof. Asc. Ilirjan Bakiasi
Biokimia – Prof. Bujar Mane, Prof. Asoc. Doriana Beqiraj
Diagnoza Kliniko – Anatomopatollogjike ne Semundjet e Kafsheve dhe Shpendeve 1 – Prof. Dr. Kristaq Petro Berxholi, Msc.Andon Tili Cuko
Diagnoza laboratorike veterinare – Prof. Asoc. Elenica Dimco, Dr. Jetmira Abeshi
Elektrokardiografia (ECG) Veterinare – Dr. Emilian Shabani, Prof. Assoc. Ilir Kusi, Dr. Dardan Shehdula, Prof. Assoc. Dr. Avni Robaj
English For Veterinary Medicine – Doc. Dr. Esmeralda Sherko, Doc. Dr. Ariana Nepravishta
Farmakologjia me Bazat e Farmakologjise Klinike Veterinare – Prof. Assoc. Fejzo Selami
Farmakologjia Veterinare – Prof. Dr. Nefail Biba
Fizika – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
Gjuhe Latine ne Mjekesine Veterinare – Prof. As. Dr. Leonard Xhamani
Gramatike e Gjuhes Latine – Dr. Leonard Xhamani
Higjena e Ushqimeve me Origjine Shtazore – Bizena Bijo
Higjiena e Kafsheve – Prof. Natalia Shoshi Vllamasi
Higjiena e Mishit dhe Thertoreve – Bizena Bijo
Higjiena e Mishit dhe Thertoreve – Bizena Bijo
Higjiena e Ushqimeve me Origjine Shtazore –  Bizena Bijo
Higjiena Veterinare – Prof. Natalia Vllamasi Shoshi
Histologjia dhe Embriologjia- Selim Luku , Luljeta Dhaskali
Historia e Mjekesise Veterinare – Prof. Gani Moka
Hyrje ne Mikrobiologjine Veterinare – Prof. Dr. Pranvera Cabeli
Hyrje ne Virologji – Prof. Dr. Kristaq Petro Berxholi
Kimi Organike – Prof. As. Dr. Valentina Arapi, Dr. Shpresa Cela
Manual i Semundjeve Infektive – Prof. Dr. Xhelil Koleci, Prof. Asoc. Ruzhdi Keci
Matematika – Arben Boçari
Metodika e Kontrollit Te Mishit te Kafsheve dhe te Shpendeve – Prof. As. Bizena Bijo, Prof. As. Zaçe Malaj
Mikrobiologjia e Pergjithshme 1 – Prof. Pranvera Cabeli Kusi
Parazitologjia Veterinare – Bejo Bizhga
Praktika dhe Ushtrime te Kimise se Pergjithshme dhe Inorganike – Prof. Dr. Vasil Kashuta, Prof. As. Dr. Mira Karajani
Praktikum i Propedeutikes per Kafshet e Shoqerimit – Dr. Dhimiter Rapti, Dr. Vangjel Ceroni
Praktikum per Propedeutiken e Kafsheve ripertypese – Prof. asoc. Dr. Ilirjan Bakiasi, Dr. Alfred Gjata
Propedeutika per Kafshet Ripertypese – Prof. Vangjel Ceroni
Pune Praktike ne Fizike – Meteorologji – Prof. Dr. Spiro Grazhdani
Semundjet e Kafsheve Ripertypese – Prof. Petrit Berberi, Prof. Vangjel Ceroni, Prof. Anastas Munguli, Prof. Paskal Gjino, Prof. Nefail Biba
Semundjet e Kafsheve te Egra – Prof. Asoc. Dr. Kastriot Korro
Semundjet Infektive dhe Mjekesi Veterinare Parandaluese – Prof. Dr. Xhelil Koleci, Prof. Asoc. Ruzhdi Keci
Shkrimi Akademik – Holger Kachelein
Toksikologjia Veterinare – Prof. Asoc. Jani Mavromati, Prof. Nefail Biba
Virologjia Veterinare – Prof. Dr. Kristaq Berxholi, Prof. Dr. Ludwig Hass
Zoonozat – Prof. Kristaq P. Berxholi
Zoonozat Virale, Bakteriale dhe Parazitare – Prof. Dr. Kristaq Berxholi, Dr. Albana A. Cuko
U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen