Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

administrimi i karrieres dhe aftesite nesipermarrje -veli hasanmema

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
586 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
499 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
383 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
134 products
Veterinari
Veterinari
121 products
Pyje
Pyje
117 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
34 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
26 products
Libraria Universitare UBT