Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Pylli dhe Kullotja, dy Entitete te Papajtueshme apo ne Kontradikte - Prof. Dr. Anesti Postoli, Prof. As. Dr. Maxhun Dida, Prof. As. Dr. Vasillaq Mine

– Autor: Prof. Dr. Anesti Postoli, Prof. As. Dr. Maxhun Dida, Prof. As. Dr. Vasillaq Mine
– Shtëpia Botuese: “Albgraf”
– Viti i Botimit: 2004
– ISBN: –
– Volumi me: 99 faqe
– Brendësia e librit: black
– Kopertina: fleksibel
– Formati i librit: (18×13)cm
– Pesha: 0.200 kg
– Çmimi: 500 Lekë

Peshë 0.200 kg
Përmasa 18 × 13 cm

Çmimi: 5.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
591 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
515 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
390 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
196 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
155 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
137 products
Veterinari
Veterinari
128 products
Pyje
Pyje
126 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
83 products
Drejtësi
Drejtësi
70 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
64 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
58 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
42 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
33 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
2 products
Libraria Universitare UBT