Jeta e fakultetit është ëndrra më e bukur që ti ke parë ndonjëherë dhe s’do ta shikosh më kurrë.

U shtua në shportë Shiko shportën Kryej blerjen

Raportimi dhe shkrimi I lajmeve Missouri Group

Shtepia Botuese: “IDK”
Nr i Faqeve: 453
ISBN 978-9928-4051-8-0
Cmimi: 1400 leke

Peshë 0.78 kg

Çmimi: 14.00 

**SHËNIM: Për blerjet online çmimi në euro përmbledh çmimin e librit, shpenzimet e paketimit dhe koston e transaksionit në PayPal. (Shembull – Libri në Librari kushton 1200 lek, Online 12 euro)

Share mediat sociale:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Koleksioni i Librave Librarinë Universitare UBT

Libra Artistikë
Libra Artistikë
589 products
Bujqësi & Mjedis
Bujqësi & Mjedis
510 products
Ekonomi & Agrobiznes
Ekonomi & Agrobiznes
386 products
Histori & Politikë
Histori & Politikë
194 products
Psikologji & Sociologji
Psikologji & Sociologji
154 products
Bioteknologji & Ushqimi
Bioteknologji & Ushqimi
137 products
Veterinari
Veterinari
128 products
Pyje
Pyje
126 products
Personalitete & Autobiografi
Personalitete & Autobiografi
126 products
Filozofi
Filozofi
83 products
Libra të tjerë
Libra të tjerë
71 products
Drejtësi
Drejtësi
69 products
Nga Mjekësia
Nga Mjekësia
63 products
Ismail Kadare
Ismail Kadare
58 products
Fjalorë & Enciklopedi
Fjalorë & Enciklopedi
52 products
Edicione në Anglisht
Edicione në Anglisht
46 products
Universitete të Tjera
Universitete të Tjera
34 products
Art & Kulturë
Art & Kulturë
2 products
Libraria Universitare UBT